reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
LASKI JA WPADAM NA SEKUNDĘ :-)
Czeka mnie stos prania więc meldunek i spadam do żelazka :tak: a i objawy u mnie nadal jak na @ :wściekła/y: śluz już standardowo jak na 9 dfl. jedno tylko nas z koleżanką lekarką zastanawia...dlaczego mam nadal infekcję gardła....normalnie 2 dni bez leków i spokój teraz cholera 10 dni mnie trzyma :confused2:....no i szyjkę macałam to dziwnie wysoko i pierwszy raz twarda i jak nic zamknięta:confused2: Ponieważ powiedziała, że nagardło koniecznie antybiotyk więc jutro chyba beta mnie nie ominie co by na setkę miec pewnośc.... NO ALE JA MAMPEWNOŚC....ehhhhci lekarze nooooo:no:

butterfly - mój choruje rzadko , ale jak jużto z gorączką pod 40 stopni, leży przez 2 dni i trzeciego nówka sztuka :-D
nikusia - ale emocje jutro będą, uhhh już się nie mogę doczekać :-)
Ja Wam dreszczyku dostarcze za 10-12 dni ;-)

DZIEWCZYNY LUZZZZZZZZ.................:tak::-)
Toż wiadomo, że ja nie ciążowa jestem więc jaki dreszczyk???
Nie mogę nic przełknąc tak mnie gardło boli więc zrobię wszystko, żeby koleżanka mi dała leki .... A u mnie już nawet nospa na bóle podbrzusza nie pomaga no...:no::crazy:

zuzanka-to jeden Moj to Troche podobny do twojego chyba,taki mieszaniec wyglada jak mini Dobermann :-Da druga to rasowy Yorki Mini.:-)
Nikusia-to trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&.
A u mnie nadal @ brak:sorry: juz tak czekam i czekam,chyba nigdy tak na nia

reklama
bella jak chcemy ,żeby przyszła to będzie się ciągnąć w nieskończoność

a mnie syski bolą nie miłosiernie :wściekła/y:i chyba mam schizy .......:eek:
anastazja ,Nikusia w końcu musi się urwać to fatum !!!!!
butter pewnie zaliczony egzamin :tak: a chłopy to tak mają,że dychają ledwo jak chorują nawet nie zbyt mocno ;-)

Do góry