reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Ja nie uciekam :-D skontaktowałam się z ginekolożką i od 2 dc mam brać femoston. Tylko cholerka mam receptę na 3 opakowania a potrzebuję jedno ... i nie wiem czy tak się zgodzą mi sprzedać, pamiętam,że kiedyś mi przedrukowali receptę i wykupiłam tyle ile chciałam a resztę na później zobaczę jutro ... Stymulacja będzie w następnym cyklu, mam nadzieję że zdążymy się wyrobić z badaniem nasienia. Ciekawe co z tym cyklem ... czy będzie owu tak sama z siebie :confused:

reklama
Witajcie kobietki ja mało się udzielam bo nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Żadnych badań nie mam żadnych monitoringów ani innych rzeczy, ja dopiero zacznę tą przygodę jak dostanę skierowanie do kliniki leczenia niepłodności a jak na razie wchodzę tu codziennie i czytam co u was. Nie mam komu się wygadać to chociaż was ''słucham"

cześć dziewczyny

ja z kawką

Bezdzietna no to co ,że nie masz badań i nie masz o czym pisać ,pisz o codziennych sprawach :tak:co na obiad robisz ,czym się zajmujesz na co dzień :happy2: a wątek się rozkręci i będzie miło
butter no ja myślę ,że się nigdzie nie wybierasz :happy2:
Nikusia Ty pewnie będziesz później ? co u Cb jak dzisiaj samopoczucie ?
Roza co u Ciebie dziewczyno ?
anastazja?

hallo dziewczyny ?????

:-D egzamin potwierdzający moje kwalifikacje :-D etap pisemny i praktyczny ( projekt ) :-D nie lubię tego jakoś :-p do tego muszę jechać do tej wstrętnej baby i zostawić mojego G na 1 dzień :-( haha :-p

Witam wszystkie staraczki.Nikt mnie pewnie nie zna bo nie udzielam sie,ale codziennie was czytam.okolo dwa lata temu udzielalam sie na watku "starania po raz pierwszy" bo zaczelismy staranka,po pol roku przestalam pisac i czytac aby sie psychicznie odbudowac,ale niestety dwa lata 2,5 roku minelo i nic.:no:przez ten czas oczywiscie wszystkie badania u mnie i u A zrobione,wszystko super,zaliczone kuracje progesteronem,i CLO.teraz zaczelam znowu CLO i prog. i mosimy te 3 miesiace odczekac,jak sie nie uda to pozostaje Klinika Nieplodnosci i IUI.
Chyba wszystcy maja juz dosyc mojego gadania na ten temat dlatego postanowilam znowu z wami popisac:-D
Ale ja to wiem ze tym razem sie uda!!!!!:-)

rozłąka na jeden dzień ;-) ja oczywiście próbuje się dodzwonić do przychodni ,gdzie przyjmuje moja P.dr no i jak zwykle albo nikt nie odbiera albo zajęte :wściekła/y:no i właśnie jakaś kó...odłożyła słuchawkę:wściekła/y:

butter to trzymam kciuki i obyś nie przetrąciła jej przez przypadek ?

bella witamy i miło ,że piszesz ;-) no to już ładny kawałek czasu się starasz ,no i u mnie wszystkie badania super i u M a nadal nic w tym roku 9 latek minie i d...jedna wielka ale ja cały czas wierze ,że się uda :-)

Ostatnia edycja:
bellabella witaj na forum :tak: ja jestem po pierwszej nieudanej stymulacji CLO, teraz mam miesiąc przerwy i biorę femoston 2/10 i po tym znów cykl stymulowany - mam nadzieję,że wyrobimy się z badaniem nasienia mojego G :tak:, ciekawe czy w tym cyklu będę miała owulację tak samą z siebie :confused: ciężko powiedzieć ... No i muszę się odbudować psychicznie, bo widzę że problemy dnia codziennego źle na mnie wpłynęły

zuzanka mam nadzieję,że będzie w miarę przyjemnie - ale chyba nie cieszy się zbytnio,że ją odwiedzę :) hihihi - z wzajemnością !

w środę mam księdza ;/ wrr kolęda hej kolęda :D

reklama
Zuzanka81-ja ciebie podziwiam,jak ty tak dlugo wytrzymalas?u mnie ta cala sytuacja rujnuje wszystko,staram sie nie myslec,odizolowac od tej sytuacji,ale sie nie da.to jest tak wielkie moje pragnienie,ja w chwili obecnej oddalabym wszystko aby sie udalo:blink:
Butterfly21-to twoj M jeszcze nie mial badan tak?to robcie ,bo moze to u niego jest cos nie tak ,a ty sie bedziesz tymi lekami faszerowac:no:
Fajny ten watek,mozna sie troche odstresowac:tak:
U nas dzisiaj znowu snieg sypie,bleeeeee,juz mialam nadzieje ze zima sie pozegnala,w zeszlym tygodniu tulipany mi wykielkowaly:baffled:

Do góry