reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
zuzanka-musze sie przyznac ze ja przez te 2,5 roku wiedzialam zawsze dokladnie kiedy mialam @,ale w piatek lekarz mnie zapytal a ja....ze nie wiem.poprostu nie moge sie doliczyc ,pamietam ze ostatnia byla 9 grudnia,to na pewno bo 11 bylam u gina.a potem czy cos bylo nie moge za nic sobie przypomniec:confused:takze nie wiem.ale nie sadze zeby pomiedzy czegos nie bylo,jedyny termin kiedy mogla byc to okolo 27 grudnia,to wychodzi dzisiaj 19dc.temp 37,0.ale jak co miesiac mialam bole piersi,to teraz nic a nic,tylko te zawirowania w glowie.
Ale musze wam powiedziec ze juz czekam i czekam bo chce te tabletki wziac:happy2:

bella to ja mam dzisiaj 38 dc i cycki bolą ,czuję kłócie w brzuchu ,ale test wyszedł negatywny i ja też juz się @ nie mogę doczekać bo chcę clo zacząć brać :-) i zacząć mierzyć znowu tempkę,pic ziółka itd :tak:

Ja mam zawsze plamienia przed,takze bol dopiero Jak sie rozkreci,ale narazie cicho sza:-)
zuzanka-masz wizyte u Gina?to dawaj znac:-)
ja przedchwila w aptece bylam chormony na jutro odlozylam,a i Test wzielam jutro rano zrobie wrazie Co Jak pozytywny to kasy nie wydam Po nic.ale ze Mnie optymistka:-D

Ja mam zawsze plamienia przed,takze bol dopiero Jak sie rozkreci,ale narazie cicho sza:-)
zuzanka-masz wizyte u Gina?to dawaj znac:-)
ja przedchwila w aptece bylam chormony na jutro odlozylam,a i Test wzielam jutro rano zrobie wrazie Co Jak pozytywny to kasy nie wydam Po nic.ale ze Mnie optymistka:-D

dobre i pozytywne podejście to połowa sukcesu :-D no dam,dam ale ja mam zawsze tak,że jak idę do lekarza bo mi się @ spóźnia to albo wieczorem dostaje albo rano ;-)

reklama
dotarłam :-):tak:
Witam się z popołudniową herbatką...
U mnie 22 dzień cyklu (a czy widzicie mój wykres??? tak w ogóle???):confused:
No w każdym razie....czuję się dziwnie???? Brzuch boli jak na @ chociaż to dopiero 8 dz fl. Wzięłam nospę i jak ręką odjął. Cycki zaczynają bolec bezdotykowo i tylko czasem, ani milimetra większe, sutki nic....ale to też norma...Tyle, że nadal jestem podziębiona...co mi się raczej dłużej niż 2-3 dni nie zdarza...
Ciąże wykluczam... ale ewidentnie mam jakiegoś wirusa no :baffled:...
Dzisiaj z koleżanką gadałm i stwierdziłyśmy, że o tym sobotnim incydencie koniecznie muszę powiedziec dr.
WITAM NOWĄ KOLEŻANKĘ :tak: ja weteranka zaraz po Zuzi - bo 3 lata się staramy...Oczywiście przebadani wzdłuż i wszerz i przeszkód nie ma a wyniki jak widac :cool:
TO MIŁEGO POPOŁUDNIA WAM ŻYCZĘ:tak:

Do góry