reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

malutka306 nie masz się czym martwić. 3mięsiące to bardzo krótki okres,O problemie z zajściem w ciąże mówi się dopiero po roku nieudanych staranek.

reklama
Ja wiem, ze 3 miesiące to dość krótki okres czasu.... Ale wśród mojej rodziny i znajomych, to nikt tak długa się nie starał.... A po drugie ja tak bardzo chcę tego dzidziusia, ze chciałabym go juz.... Zawsze uważałam, ze dziecko chce odłożyć na pózne macierzynstwo... ale mam juz skonczone 28 lat i wszystko sie zmieniło... Uwazam, ze teraz jest ten czas na dziecko.... ale niestety jakos nam nie wychodzi :-(

malutka naprawdę nie masz jeszcze powodów do zmartwien 3 miesiące to naprawdę bardzo króciutko:tak: Mam koleżankę która jest zupełnie zdrowa i jej mąż takze a starali się o dzidzie 6 miesięcy, czasem tak bywa. Dziewczyny dobrze tu podpowiadają że o problemie można mówic dopiero gdzy para stara sie rok czasu. Wiem i rozumiem że Ty chciałabys już, ale musisz troche wyluzować i uzbroić sie w cierpliwość. Mam nadzieję że juz niedługo zobaczysz dwie kreseczki na tescie, życze powodzenia:-D

Cieszę się ze trafiłam na to forum, bo po waszych słowach, jakoś lżej mi się zrobiło na sercu... Wiem, że są w śród nas kobietki, które nawet wiele lat się starają o dzidziusia.. a ja się martwię po 3 m-c ... wiem, że to dziwne, ale wiele rzeczy się na to składa... przede wszystkim stresująca praca, której mam już dosyć i chce od niej troszkę odpocząć, a po macierzyńskim całkowicie z niej zrezygnować... Wierze, że nie będę wiele lat czekała na tego maluszka... czego i wam życzę.

Pozdrawiam:-)

Serwis cenylekow.com.pl oferuje bezpłatne porady eksperta ds. niepłodności Wojciecha Gontarka - zajrzyj i dowiedz się jak zadać pytanie.

Hej dziewczyny. od roku staram się z moim partnerem aby zajść w ciążę i nie wychodzi :( mieliśmy przerwę pare miesięcy gdyż partner wyjechał. teraz znowu się staramy juz 4 miesiące i znowu nic :( .czy znacie jakieś sposoby, tabletki czy pozycje aby się udało? jestem załamana :( :( :(

Witaj mimimoże już czas zgłosić się do lekarza i przejść wszystkie niezbędne badania?Kochana nie załamuj się i nie poddawaj będzie dobrze pamiętaj że równie ważne jak leczenie farmakologicznie jest nastawienie psychiczne głowa do góry &&&

Dziękuję Silene za odpowiedź chyba masz rację że czas już się zgłosić do lekarza. tylko tak zawsze czekam na brak okresu . co miesiąc mam nadzieje że jednak jest dzidzia ale jednak nie :( . a ty masz dzidzke ?

reklama
Takie czekanie na brak @ to tylko nadzieja,że tym razem nie przyjdzie.Wizyta u lekarza nie zaszkodzi,a na pewno pomoże i będziesz wiedziała na czym stoisz.Nie stresuj się bo to nic nie da.
A jeśli chodzi o mnie to ja mam trójkę dzieci i teraz po stracie staramy się o kolejnego bobo.

Do góry