reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Cześć dziewczyny! Choinka ubrana, Pani doktor przypomniałam się przed chwilą i czekam na odzew :happy2: Kurczę ile to stresów :-D:-D no i od dziś mogę zaczynać nowe boboseksy, co prawda @ zaniknęła ale wczoraj jeszcze miałam na wkładce brązowe plamki. Ząb mnie przestał boleć :-D eureka! bo okazało się,że moja nieszczęsna wyłażąca "8" się zblokowała i zbierała mi się ropa. Co prawda dziąsło już mi pocharatała ale nie mogła wyleźć. Muszę płukać szałwią i spirytusem hahaha :-D żeby to odkazić. :-D

reklama
hej

ja z drugim śniadankiem się witam,
butterfly no to współczuje bólu zęba :baffled:ale dobrze,że już nie boli ;-)a szałwia pomaga to fakt :happy2:a spirytusu pamiętaj nie połykaj :-p:-D

zuzanka :-D bolało niemiłosiernie 2 dni. Odkąd pozbyłam się ropy i moje dziąsło zostało lekko odchylone żeby ząb wylazł boli mniej :-D i to o wiele, bo wczoraj to byłam cała opuchnięta. Haha, nie martw się nie połknę -> zostałam pouczona :happy2::-D

zuzanka :-D bolało niemiłosiernie 2 dni. Odkąd pozbyłam się ropy i moje dziąsło zostało lekko odchylone żeby ząb wylazł boli mniej :-D i to o wiele, bo wczoraj to byłam cała opuchnięta. Haha, nie martw się nie połknę -> zostałam pouczona :happy2::-D

ja wiem jak kiedyś mój M miał zastrzał biedny po ścianach z bólu chodził :-(

a co do płukanki to przed świątecznie wesoło będziesz chodzić ;-):-) chyba i ja sobie na weekend jakiś poncz zapodam hehe

:-D nic przyjemnego, nie wiem po co mi się te zęby pchają :-D jeszcze trochę kość boli, ale da się żyć :happy2::happy2::happy2: mój Misiak to z zębami wylądował w szpitalu na oddziale chirurgi twarzowo-szczękowej :happy2: tak go dentystka doprowadziła :sorry2:

oj no to nie źle urządziła faktycznie ,ja na szczęście nie muszę chodzić często do dentysty ,ale mojemu M to tak się zęby sypią,że szok :szok:tyle kasy co on zostawił u stomatologa to już byśmy mieli coś fajnego :sorry2:

idę zupkę zrobić bo na 15 mam spotkanie ;-)

Dzień Dobry :tak:
Wpadam między fryzjerem, obiadem a rekolekcjami...
U mnie standardowo - wszelkie objawy zbliżającej się @ :crazy:...No niby dziś 28 dc ale liczę, że dobije do 30- stki :baffled:
Według mnie świat dalej istnieje :rofl2::happy2::-D...bo skoro ja tutaj piszę to chyba aż takiego pecha miec nie można nie :-D;-)...No dobra... więc chata wymuskana i w sumie czekam na Święta...a nie prezpraszam mogliby mi wypłatę np. dzisiaj na konto włacic :tak:... no ale to mały szczególik :happy2:
DZIEWCZYNKI POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE

cześć dziewczyny

u mnie pomału ład i skład ,zaraz kończę piec mięsko i zawitają do Nas święta :tak: jutro będę robić dwa ciasta i reszta w poniedziałek :-)ale już tylko kosmetyka ....

Nikusia jak u Ciebie? jak samopoczucie?

dziewczyny co robicie dobrego na święta ??

reklama
Zgłaszam się :tak:
Choinka ubrana, zakupy zrobione, jutro kosmetyczka a w pn ostateczne wypieki i sałatki...i WIGILIA :tak:
ZUZA - KOCHANA .... no cóż ,.... nastrój typowo @...byłam przekonana, że dziś ale jednak dała mi jeszcze spokój jutro bądź poniedziałek na setkę przylezie....takich objawów jak moje to na prawdę nie da się wmówic na ciąże :cool:... no ale ... MOŻE TO 36 CYKL MA BYC TYM SZCZĘŚLIWYM???
Butterfly - więc co???odstawiasz clo czy na żywioł idziecie???

Do góry