reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
ja na chwilę ale jestem :tak:

Nikusia ja trzymam mocno &&&&&&&&& oby kochana oby!!!! a ja dzisiaj po zabiegach domowych ( można tak powiedzieć bo niby robię manicure i pedicure zawodowo )ale zawsze samej mi sobie ciężko zrobić :crazy:
butterfly no to sprawdź czy wszystko ok w następnym cyklu ale życzę Ci żebyś juz zobaczyła fasola &&&&:tak:

Witam się niedzielnie...
Zuza - no to u mnie już kciuki puścic można :sad: zaczęłam plamic a brzuch tak napierdziela, że chyba jeszcze dzisiaj @ mnie zaleje :sad:...No ale cykl z Clo prze de mną więc... Cóż pozostaje???Wierzyc, że jakieś dobro z tego bólu i smutku jednak powstanie...
Butterfly - kurcze to dziwna ta Twoja dr. Mój to od razu powiedział, że jak trzeba będzie to mam dzwonic w nocy o północy...No ale to trochę kiepsko, że nie będziesz wiedziała co i jak i czy rośnie coś czy nie???
KOCHANE ŚWIĘTA ZA PASEM WIĘC...CZEGÓŻ MOŻEMY WSZYSTKIE SOBIE ŻYCZYC?????:dry::cool2:...niech pomyślę,,,,:-):-D...NIE NO ŻART!!!!
DZIEWCZYNY WIELKICH CIĄŻOWYCH BRZUCHÓW W 2013 ROKU SOBIE I WAM GORĄCO ŻYCZĘ....
I JESZCZE JEDNO...
"
CZAS TO WCALE NIE PIENIĄDZ!!!!!-------- CZAS TO - M I Ł OŚ C !!!!!
OGROMU MIŁOŚCI ZATEM WAM ŻYCZĘ!!!! BŁOGOSŁAWIONYCH ŚWIĄT!!!

Wesołych Świąt dziewczyny!!!!!! :happy2:
wesolych%252Bswiat.jpg

p.s- monitoring jednak się odbędzie :) Trzymajcie kciuki

Ostatnia edycja:
Wszyscy jeszcze świętują :happy: monitoring się odbył z lekkim opóźnieniem, bo lekarka miała za dużo na głowie i dopiero się odezwała w nocy przed Wigilią żebym przyjechała na monitoring ale nie zdążyłabym dojechać i byłam wczoraj :-D po zastrzyku dostałam nakaz aby dziś i jutro współżyć :-D

reklama
Do góry