reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Jak Ja się pojawiam to wszystkie znikają :confused:

butterfly - Ja bym na Twoim miejscu już dawno napisała skargę wyżej do kierownictwa, bo pracownik wynosi dane osobowe osób zarejestrowanych bez zgody na to, jak dla mnie to i do prokuratury można to zgłosić :-p
A Ja chyba tauron zgłoszę na policje , posądzę ich o stalking - wyobraźcie sobie że codziennie dzwonią z propozycją, na początku grzecznie tłumaczyłam, później poprosiłam żeby sobie zaznaczyli gdzieś że nie jesteśmy zainteresowani - ale widzę że nic nie poskutkowało - chyba trzeba taki łomot słowny spuścić jak mój mąż kiedyś Providentowi, - od 2 lat mamy teraz spokój :-)
Nie zapomniałam wczoraj lutki, mam wrażenie jakby lepszy smak teraz był :tak:

:-D oczywiście teraz skontaktuje się z radcą prawnym. Dałam im L4 i wyszłam. Napisałam i opisałam zachowanie tej Pani ze sklepu i już. Ona ze mną zerwała umowę a ja miałam podpisać jej zerwanie ze względu na usprawiedliwioną nieobecność. I dla mnie było to podejrzane, ponieważ jakby ONA zerwała umowę to tylko dostałabym pisemko z informacją o tym. A ten kierowniczek drugi bezmózg. :-D Mówię do niego,że ta wynosi dane a on na to ,że tego nie wie - na co ja "to trzeba było się dowiedzieć" :D normalnie zero reakcji ... nawet mnie chyba nie słuchał

Ooo widzę zguba sie znalazła;-):-) Anastazja co to za upierdliwcy??? heh:eek:

Batterfly no to zaczynasz cykl z clo:-) i jak z monitoringiem wyszło??

Zuza jak te mięsko peklujesz?? u mnie jeszcze zupełnie nie świątecznie i co najgorsze nie mam prezentu dla męża buuu

Kwiatuszku tobie też spokojnych świąt:-)

Nikusia może dawka większa pomoże - oby:-), dobrze to ujęłaś " robię od wieków to co ludzie robią aby dziecko sie poczęło" podoba mi się:-) też tak robię hihi

cześć dziewczyny

ja z rewolucji kuchennych się witam,M z Młodą choinkę ustawiają,zaraz dekorować będziemy , a ja skończyłam smazyć dzisiaj karpia do octu,zrobiłam 2 porcje bo dziadek mojego M uwielbia go jeść a i długo stoi w occie :-)drugą część zabiorę do siostry na sylwka bo jedziemy do niej w piątek po świętach a wracamy w środę :-)
anastazja to fajnie ,że jesteś no bez z Nas się nie da żyć :happy2:;-)
Roza ja w przegotowaną wodę(zimną) dodaje sól aż jajko surowe zacznie pływać(bo wtedy wiem ,że soli jest ok :)) ,tymianek,ziele angielskie,liście laurowe, ziarna pieprzu,czosnek i majeranek i wszystko mieszam i wkładam mięsko,które ma się peklować i stoi w chłodnym miejscu kilka dni a później do piekarnika i piekę ale nie mocno ,żeby nie wyschło mi mięsko tylko było soczyste;-)
butterfly i co idziesz na monitoring 24?

reklama
Zuza a widzisz....moja mama podobnie robiła mięso do wędzenia:-)

Batterfly no to umawiaj hihi trzymaj rękę na pulsie:-)

moja też tak robiła ale ja nie mam wędzarni co strasznie ubolewam nad tym :-(choinka ubrana ,ogarnę kuchnię i idę ćwiczyć :tak: odezwę się później ,a tak w ogóle to mam ochotę na jakiegoś drina ,a dzisiaj środek tygodnia dopiero hehe:-D

Nikusia pytałaś oo dawkę androvitu on chyba łyka 1x1 ;-)

Do góry