reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Jak Ja się pojawiam to wszystkie znikają :confused:

butterfly - Ja bym na Twoim miejscu już dawno napisała skargę wyżej do kierownictwa, bo pracownik wynosi dane osobowe osób zarejestrowanych bez zgody na to, jak dla mnie to i do prokuratury można to zgłosić :-p
A Ja chyba tauron zgłoszę na policje , posądzę ich o stalking - wyobraźcie sobie że codziennie dzwonią z propozycją, na początku grzecznie tłumaczyłam, później poprosiłam żeby sobie zaznaczyli gdzieś że nie jesteśmy zainteresowani - ale widzę że nic nie poskutkowało - chyba trzeba taki łomot słowny spuścić jak mój mąż kiedyś Providentowi, - od 2 lat mamy teraz spokój :-)
Nie zapomniałam wczoraj lutki, mam wrażenie jakby lepszy smak teraz był :tak:

:-D oczywiście teraz skontaktuje się z radcą prawnym. Dałam im L4 i wyszłam. Napisałam i opisałam zachowanie tej Pani ze sklepu i już. Ona ze mną zerwała umowę a ja miałam podpisać jej zerwanie ze względu na usprawiedliwioną nieobecność. I dla mnie było to podejrzane, ponieważ jakby ONA zerwała umowę to tylko dostałabym pisemko z informacją o tym. A ten kierowniczek drugi bezmózg. :-D Mówię do niego,że ta wynosi dane a on na to ,że tego nie wie - na co ja "to trzeba było się dowiedzieć" :D normalnie zero reakcji ... nawet mnie chyba nie słuchał

Ooo widzę zguba sie znalazła;-):-) Anastazja co to za upierdliwcy??? heh:eek:

Batterfly no to zaczynasz cykl z clo:-) i jak z monitoringiem wyszło??

Zuza jak te mięsko peklujesz?? u mnie jeszcze zupełnie nie świątecznie i co najgorsze nie mam prezentu dla męża buuu

Kwiatuszku tobie też spokojnych świąt:-)

Nikusia może dawka większa pomoże - oby:-), dobrze to ujęłaś " robię od wieków to co ludzie robią aby dziecko sie poczęło" podoba mi się:-) też tak robię hihi

cześć dziewczyny

ja z rewolucji kuchennych się witam,M z Młodą choinkę ustawiają,zaraz dekorować będziemy , a ja skończyłam smazyć dzisiaj karpia do octu,zrobiłam 2 porcje bo dziadek mojego M uwielbia go jeść a i długo stoi w occie :-)drugą część zabiorę do siostry na sylwka bo jedziemy do niej w piątek po świętach a wracamy w środę :-)
anastazja to fajnie ,że jesteś no bez z Nas się nie da żyć :happy2:;-)
Roza ja w przegotowaną wodę(zimną) dodaje sól aż jajko surowe zacznie pływać(bo wtedy wiem ,że soli jest ok :)) ,tymianek,ziele angielskie,liście laurowe, ziarna pieprzu,czosnek i majeranek i wszystko mieszam i wkładam mięsko,które ma się peklować i stoi w chłodnym miejscu kilka dni a później do piekarnika i piekę ale nie mocno ,żeby nie wyschło mi mięsko tylko było soczyste;-)
butterfly i co idziesz na monitoring 24?

reklama
Zuza a widzisz....moja mama podobnie robiła mięso do wędzenia:-)

Batterfly no to umawiaj hihi trzymaj rękę na pulsie:-)

moja też tak robiła ale ja nie mam wędzarni co strasznie ubolewam nad tym :-(choinka ubrana ,ogarnę kuchnię i idę ćwiczyć :tak: odezwę się później ,a tak w ogóle to mam ochotę na jakiegoś drina ,a dzisiaj środek tygodnia dopiero hehe:-D

Nikusia pytałaś oo dawkę androvitu on chyba łyka 1x1 ;-)

Do góry