GDZIE JEST ANASTAZJA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????? H A L O
Ależ Ty kobieto krzyczysz
Jestem w Krakowie
Przepraszam moją nieobecność, ale chyba dobrze mi zrobiła, ale bez Was żyć się nie da
Ja od dzisiaj mam brać lutkę, podjęzykowo. Tak paczę i chcę już nowy cykl żeby CLO brać po 1 szt. bo teraz samowolnie zmniejszyłam do 0,5 szt
Nie zauważyłam nic , żadnych nietypowych oznak, bóli, dzieci, itd
W weekend byłam w szkole, od pn do pt praca, także same wiecie :-)
Ja prezenty kupiłam przez internet , w sumie nie mam dużej rodziny, tylko 4 prezenty + mąż - ale to dostał dywaniki do auta wczoraj
Dostała opierdziel od męża, że głupia jestem, że wkręcam sobie także luzuje.
Rozpoczęłam zdrową kuracje sokiem z aloesu i męża też tym "truje"
Ostatnio daje mu wodę w szklance a ten się mnie pyta czy to jest ten mój cudowny wywar - normalnie jak czarownica
Nikusia - Ty tam się nie przejmuj @, wcześniej przyjdzie wcześniej pójdzie, mi wypada w Nowy Rok , albo 31.12, i się jej nie mogę doczekać , jak wyżej , mogła nie obniżać sobie dawki
Ja miałam monitoring na wiosnę, potwierdzona OWU, tylko mnie zaniepokoił fakt że przyrost był marny, bo tylko 1 mm na dobę i pękł przy ok 22-24 mm, więc może to CLO pobudzi i szybciej urośnie. Wiem jak "wygląda" OWU bo w cyklu monitorowanym dość konkretnie odczułam, także u mnie z tym jest porządeczek , do tego cykle 28-29 dniowe - więc jak nic to siedzi gdzieś w głowie - będę z tym walczyła
Opowiadać gdzie spędzacie święta i jakie plany na sylwestra?