reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Witam się poniedziałkowo :tak:
LALECZKA - gratulacje!!!Mąż mądry i rozsądny jak widac więc aby te badania były tylko formalnością!!!
RACJA RACJA... JA DZIŚ PODDASZE OGARNĘŁAM...czyli pokój młodej, naszą sypialnię i górny hol...i zahaczyłam o strych :tak:
Rozkłądam robotę bo padnę nie dośc, że od @ na Święta to i z przemęczenia :baffled:...więc jutro garderoba i gabinet...
Ja mięs nie piękę...bo nie umiem...ale pomyślałam, że może zrobię indyka w galarecie???Macie jakieś fajne pomysły????

U mnie coraz więcej objawów zbliżającej się @....podbrzusze standardowo napierdziela chociaż to 9 dfl...ehhhh.
Dzisiaj wykupiłam receptę od gina i zostawiłam w aptece 150 zł ...no kurcze zapewne za tą forsę miałabym już jakąś ładną sukieneczkę...a tak :crazy:.... No ale Clo u mnie 25 zł za opakowanie no....
Mam nadzieję, że piękne pęcherzyki urosną po tym :tak:
SPADAM COŚ ZJEŚC PO LEDWO ŁAŻĘ :rofl2:

:happy: dzisiaj do mnie dzwoniły szanowne Panie z UP, w związku zapewne z moim stażem i L4 - nie odebrałam ( mam je gdzieś ) - dzwoniły bo do jutra mam zwolnienie. I pewnie coś chciały albo o czymś mnie poinformować - jak coś chcą niech wyślą do mnie pismo. Jutro je odwiedzę bo zawiozę kolejne L4 i powalczę o swoje, a zapewne z tymi kanaliami będzie wojna. Odebrałam wyniki:

TSH - 1.96 mIU/ml
Prolaktyna - 11.23 ng/ml
Testosteron - 0.65 ng/ml

Kurcze przez ten 1 dniowy poślizg z @ , jednak monitoring mi wypadnie 24.12 w Wigilię ... No niezbyt. Napisałam do mojej gin czy wtedy jeszcze przyjmuje. Zobaczymy co odpisze.

butterfly fsh masz ładne a co do reszty to się nie wypowiem bo nie wiem niestety :-(trzymam kciuki aby monitoring się udał &&&& może jeszcze do południa będzie przyjmować?
Nikusia nie musi być na @ pamiętaj,zresztą jeszcze za wcześnie :-p:-)

GDZIE JEST ANASTAZJA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????? H A L O :nerd:
Ależ Ty kobieto krzyczysz :-p Jestem w Krakowie :-p
Przepraszam moją nieobecność, ale chyba dobrze mi zrobiła, ale bez Was żyć się nie da :no:
Ja od dzisiaj mam brać lutkę, podjęzykowo. Tak paczę i chcę już nowy cykl żeby CLO brać po 1 szt. bo teraz samowolnie zmniejszyłam do 0,5 szt :tak: Nie zauważyłam nic , żadnych nietypowych oznak, bóli, dzieci, itd :-D:-D
W weekend byłam w szkole, od pn do pt praca, także same wiecie :-)
Ja prezenty kupiłam przez internet , w sumie nie mam dużej rodziny, tylko 4 prezenty + mąż - ale to dostał dywaniki do auta wczoraj :-p
Dostała opierdziel od męża, że głupia jestem, że wkręcam sobie także luzuje.
Rozpoczęłam zdrową kuracje sokiem z aloesu i męża też tym "truje" :-D:-D:-D Ostatnio daje mu wodę w szklance a ten się mnie pyta czy to jest ten mój cudowny wywar - normalnie jak czarownica :-D:-D:laugh2::laugh2:
Nikusia - Ty tam się nie przejmuj @, wcześniej przyjdzie wcześniej pójdzie, mi wypada w Nowy Rok , albo 31.12, i się jej nie mogę doczekać , jak wyżej , mogła nie obniżać sobie dawki :tak:
Ja miałam monitoring na wiosnę, potwierdzona OWU, tylko mnie zaniepokoił fakt że przyrost był marny, bo tylko 1 mm na dobę i pękł przy ok 22-24 mm, więc może to CLO pobudzi i szybciej urośnie. Wiem jak "wygląda" OWU bo w cyklu monitorowanym dość konkretnie odczułam, także u mnie z tym jest porządeczek , do tego cykle 28-29 dniowe - więc jak nic to siedzi gdzieś w głowie - będę z tym walczyła :cool:
Opowiadać gdzie spędzacie święta i jakie plany na sylwestra? :happy:

:-D cześć Anastazja :-D ja od jutra biorę CLO i mi monitoring z lekkim poślizgiem wypadł na 24.12 :-D wczoraj dostałam @ i już jej prawie nie ma :eek::eek: jako prezent na święta wymieniliśmy całą kuchnię z osprzętem i myślę że taki prezent starczy :-D jedynie siostrzenica dostanie obiecany telefon od cioci Asi :-D Dzisiaj byłam walczyć z UP w sprawie mojego stażu i L4, bo zażyczyli żebym to ja podpisała zerwanie umowy jak wypowiedziała ja ta suka ( czyt. ***** ze sklepu ) :-D nic nie podpisałam napisałam tylko oświadczenie,o jej traktowaniu i wyszłam. I chyba napiszę skargę na nich gdzieś wyżej bo to są kpiny jak mnie dziś potraktował kierownik - ta wynosi o mnie informacje ( urzędniczka ) a ten ma to w dupie tylko się śmieje i wcale mnie nie słuchał :baffled:

reklama
Siema gwiazdy :rofl2:... kolejne dwa pomieszczenia w domku posprzątane:tak:...humor mi gaśnie z każdym dniem...jak nic pod choinkę przylezie ta durnota @ :confused2:....masakra no... Gorzej byc nie może ...chyba...
ZUZA - a powiedz mi w jakiej dawce mąż Twój łyka ten ANDROVIT ????Bo jeśli dobrze przeczytałam to on to łyka tak???No i czy robicie jakieś badania na potwierdzenie, że armia ok???
Mój ma zwiększoną dawkę tej flegaminy bo nadal ma zawyżoną lepkośc :baffled: masakra ....
ANASTAZJA - HELOŁ I MELDOWAC MI SIĘ TU ...kontrolnie chociaż :rofl2::happy:
Mh...z tą "głową" to ja cały czas się zastanawiam ...ale wątpię no... to nie może byc z głową coś nie halo... bo ja dobre 1,5 roku pojęcia nie miałam kiedy @ ma przyleźc więc jakim cudem mogłam miec tzw. blokadę???
Teraz owszem często moje myśli biegną ku pragnieniu bycia w ciąży...ale nie żyję tym tylko tym i nie chodzę jak nacpana z myślą ciąża, ciąża, ciąża...Jestem świadoma swojej płodności, wiem, kiedy mam płodne dni i robię to, co ludzie od wieków robili aby poczęło się dziecko...więc:confused2::baffled: :confused2:????
Butterfly - o kurka w wigilię?? No ale czasem lekarze rano przyjmują ...chyba???
Ja nie wiem kiedy dokładnie mnie @- sta nawiedzi ale z moich obliczeń pi razy oko wynika, że w wigilię...no może z poślizgiem w 1 dzień świąt...no ale u mnie to i tak monitoring już po Nowym Roku :happy: wypada...
I bardzo dobrze, że napisałaś oświadczenie niech inni wiedzą jaka z niej małpa rosochata :angry: no...
DZIEWCZYNY MIŁEGO WIECZORU....

Ostatnia edycja:
Do góry