reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Roza - pocieszę Cię mam nadzieję... mój M nie zgadzał się na badania przez 2 lata...Boże czegóż ja już nie wymyślałam....ba...wzięłam nawet z pracy mikroskop i stwierdziłąm, że sama muszę zobaczyc czy o tam coś ma i czy "To się" w ogóle rusza...:sorry: wiem, może brzmi brutalnie ale uparł się jak osioł, że nie zrobi, bo jak to tak można w pokoiku z gazetami, na tzw. czas itd...Ja go na prawdę starałam się zrozumiec... aż w tym roku w kwietniu trafiliśmy po tzw. znajomości do lekarza...Zaciągnęłam go siłą bo dr jasno powiedział, w ciąże zachodzi się we dwoje... Więc poprosił go o badanie nasienia, powiedział, że ma 2 godz czasu od oddania próbki do dostarczenia jej... i na chwilę obecną jest już chyba po 5 czy 6 razie, bo wyszły bakterie, zawyżona lepkośc itd. Także WARTO...BO MOŻE RZECZYWIŚCIE NIE U CIEBIE JEST PROBLEM!!!!!
Zuza - coś słyszałam o tym filmie??? Napisz czy fajny???? My wczoraj imprezowaliśmy ze znajomymi i dziś też ale już tym razem my jedziemy :tak:
Ktoś coś o kiełbasce mówił???? I to swojskiej ??? mniam :tak:

Mnie dziś coraz bardziej brzusio boli a to dopiero 8 dfl :confused2: no ale mam tak zawsze więc dzień po dniu ulatuje ze mnie nadzieja ehhhhh:baffled:
Ja mam już wolne aż do 2 stycznia jupiiiii...JUTRO WIELKIE PORZĄDKI ZACZYNAM
MIŁEGO NIEDZIELNEGO POPŁUDNIA DZIEWCZYNKI!!!

Hej dziewczynki. Dawno mnie nie bylo:-D porzadki przedswiateczne i dzis jeszcze w pracy bylam . Dzieki za slowa pocieszenia i faktycznie chlopa trzeba na badania wyslac. Ech zycie:-) a jutro od 6.15 praca masakra

Laleczka na USG wykazało brak owulacji, a dziś miała ta wredna małpa przyjść i jej nie ma :angry::angry: musi przyjść jutro bo tak to dupa, i monitoring wypadłby mi w wigilię :baffled::angry::crazy: a nie wiem czy ta lekarka będzie aż tak długo przyjmowała czy wyjeżdża gdzieś na święta. Wszystkie plany mi jebie, jak na złość :angry:

reklama
cześć dziewczyny

butterfly no przy bezowulacyjnych cyklach to raczej @ się spóźnia więc się nie stresuj ;-) a teraz clo idzie w ruch i działania w tym miesiącu więc trzymam mocno kciuki za udany cykl i ostanią @ żeby w nowym roku nie przybyła przez 9 miesięcy :-)
Laleczka no to męża za chabety i niech on też niech się zbada :tak:
Nikusia a film zajebisty !!!!

ja dzisiaj mięsko będę peklować do pieczenia ;-)

Do góry