reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Roza - pocieszę Cię mam nadzieję... mój M nie zgadzał się na badania przez 2 lata...Boże czegóż ja już nie wymyślałam....ba...wzięłam nawet z pracy mikroskop i stwierdziłąm, że sama muszę zobaczyc czy o tam coś ma i czy "To się" w ogóle rusza...:sorry: wiem, może brzmi brutalnie ale uparł się jak osioł, że nie zrobi, bo jak to tak można w pokoiku z gazetami, na tzw. czas itd...Ja go na prawdę starałam się zrozumiec... aż w tym roku w kwietniu trafiliśmy po tzw. znajomości do lekarza...Zaciągnęłam go siłą bo dr jasno powiedział, w ciąże zachodzi się we dwoje... Więc poprosił go o badanie nasienia, powiedział, że ma 2 godz czasu od oddania próbki do dostarczenia jej... i na chwilę obecną jest już chyba po 5 czy 6 razie, bo wyszły bakterie, zawyżona lepkośc itd. Także WARTO...BO MOŻE RZECZYWIŚCIE NIE U CIEBIE JEST PROBLEM!!!!!
Zuza - coś słyszałam o tym filmie??? Napisz czy fajny???? My wczoraj imprezowaliśmy ze znajomymi i dziś też ale już tym razem my jedziemy :tak:
Ktoś coś o kiełbasce mówił???? I to swojskiej ??? mniam :tak:

Mnie dziś coraz bardziej brzusio boli a to dopiero 8 dfl :confused2: no ale mam tak zawsze więc dzień po dniu ulatuje ze mnie nadzieja ehhhhh:baffled:
Ja mam już wolne aż do 2 stycznia jupiiiii...JUTRO WIELKIE PORZĄDKI ZACZYNAM
MIŁEGO NIEDZIELNEGO POPŁUDNIA DZIEWCZYNKI!!!

Hej dziewczynki. Dawno mnie nie bylo:-D porzadki przedswiateczne i dzis jeszcze w pracy bylam . Dzieki za slowa pocieszenia i faktycznie chlopa trzeba na badania wyslac. Ech zycie:-) a jutro od 6.15 praca masakra

Laleczka na USG wykazało brak owulacji, a dziś miała ta wredna małpa przyjść i jej nie ma :angry::angry: musi przyjść jutro bo tak to dupa, i monitoring wypadłby mi w wigilię :baffled::angry::crazy: a nie wiem czy ta lekarka będzie aż tak długo przyjmowała czy wyjeżdża gdzieś na święta. Wszystkie plany mi jebie, jak na złość :angry:

reklama
cześć dziewczyny

butterfly no przy bezowulacyjnych cyklach to raczej @ się spóźnia więc się nie stresuj ;-) a teraz clo idzie w ruch i działania w tym miesiącu więc trzymam mocno kciuki za udany cykl i ostanią @ żeby w nowym roku nie przybyła przez 9 miesięcy :-)
Laleczka no to męża za chabety i niech on też niech się zbada :tak:
Nikusia a film zajebisty !!!!

ja dzisiaj mięsko będę peklować do pieczenia ;-)

Do góry