reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Niuksia my też mamy gości właśnie makijaż skończyłam i tylko się ubrać ;-)winko dzisiaj piję :tak: a no i poproszę o priv ;-)

miłego wieczoru

a właśnie Laleczka dziewczyny mają rację eMka też na badania trzeba wziąć nie ma to tamto też mogą przez alk i inne czynniki zaburzone i witaminki czasem pomagają np jak u mojego M ,bierze cały czas androvit i żołnierzyki ruchliwe :tak:

Zuzanka no jestem, ale za bardzo nie chcę smęcić.... nie biorę clo bo mówiła aby mąż badanie zrobił bo może niepotrzebnie się gimnastykujemy, wkurzyło mnie to trochę że po 3 cyklach już wyrok:baffled: a maż badania nie zrobi,nawet nie gadam z nim o tym

Nikusia życzę ci tego kochanie:-)

Butterfly powodzenia :-)

Laleczka mój mąż ma takie samo myślenie.... jest jedno więc jest w porządku:baffled:

Androwit???? chyba mu kupię, chociaż tyle heh

Ostatnia edycja:
Roza po to jesteśmy i po to jest wątek aby zanudzać i smęcić :tak: ,kurde faceci czasami takim podejściem mnie wkurzają , przecież wiadomo ,że nie tylko Nasza w tym głowa ,żeby mieć dzieci i ,że chodzi o zdrowie nie tylko Nasze ale i ich :wściekła/y:mój się godzi na wszystko bo nie ma innego wyjścia jak chce mieć dzieciątko .
Butterfly no to do roboty :-)

oglądamy z M zajebisty film "Nietykalni" wyszedł z psem teraz bo już piszczał więc za pauzowałam i paczę co piszecie :tak: za nim znajomi przyjdą to obejrzymy sobie film ;-)

a androvit jest ok,suplement diety więc spokojnie może brać :tak:

Zuza no denerwujące jest to, no ale ciężko myślenie chłopa przekierować, zresztą ja wierzę że się uda...tylko niepotrzebnie się nakręcam i spinam no ale myśl o ciąży jest tak natrętna że aż mnie to męczy, wszystko kręci się wokół jednego....

Dobrze że tarczyca ok i może lepiej że nie ma szans na owulację to odpuszczę:tak:

Kupie salfazin, już wcześniej o tym myślałam :-)

:-D do roboty! czekam na @, powinna być planowo jutro - i start z CLO. Dziś skończyłam zajęcia :happy: następne za miesiąc <hura> Padam z nóg, a w domu troszkę pracy jest. Mój Pan składa nową kuchnię i się meczy :sorry: ja z mamą baraszkujemy w kuchni i robimy bigos ;-)do tego będziemy pakować swojską kiełbaskę bo zabiliśmy świnkę :eek: ble. :sorry:

butterfly ja pamiętam,że u mnie w domu też zawsze żywiec był i najlepsze co było to kaszanka roboty mojej mamy ,tata smażył pamiętam skwarki z cebulką <mniam> a ja bigos już ugotowałam ,tak jak co roku i robię tak jak moja mama 3 dni gotowany ;-) wyszedł pyszny i wcale się nie chwalę ;-):tak:
Roza ja wiem,że ciężko nie myśleć a jak myslisz to doprowadza się czasem do płaczu bo człowiek by chciał a nie ma ,ale ja powtarzam sobie ,że Ten na górze musi wiedzieć co robi :tak: więc głowa do góry i nie damy się :-) :**

reklama
Do góry