reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Witaj Zuzanka81. Miejmy nadzieje ze sie uda bo moja coreczka tak chce rodzenstwo. Ja mam teraz 19 dc a cykle sa 25-28 dni i w tym miesiacu wspomagalam sie testami owulacyjnymi. Wyszlo mi ze owul mialam 8-9 grudzien. A czy fatycznie byla?????????? Chodzilam na monitoringi i zawsze byla clo bralam ale na mnie nie dzialalo heh:confused: i nikt nie wie czemu. Zycie jest brutalne a czas ucieka.Ps. Dziekuje za szybki odpis.

reklama
ja też byłam stymulowana clo ,ale zrezygnowałam ze stymulacji po nowym roku może coś pomyslimy znowu albo i nie ,bo My staramy się o adopcję więc nie mam ciśnienia na naturalne zajście ;-) a 9 lat córka ma więc faktycznie już najwyższa pora na braciszka lub siostrzyczkę ;-)ja zawsze chciałam mieć rok po roku dzieci ,mam nadzieję ,że jeszcze będę miała możliwość czy naturalnie czy w adopcji :tak:

miłego wieczoru dziewczęta ja uciekam na imprezkę małą :happy2: buziole

Zuza - no przyznam się szczerze, że czasem to myślę sobie, że przecież już przyzwyczaiłam się do porażek, do tego, że nie wychodzi itd...ale mimo wszystko macica krwawi i serce też :sad::sad::sad:
MARZĘ ...na prawdę marzę o tych dwóch kreseczkach....
Laleczka - witaj na naszym wątku... moja córeczka ma skończone 7 lat i od 3 lat chcemy i ogromnie mocno pragniemy dla niej rodzeństwa...ale życie nas ostro doświadcza...bo niby wszystko jest w najlepszym porządku a maluszka nie ma :no:...a mąż był Twój badany???
I Zuza ma rację, czasem na chwilę któraś z nas znika....ale to po to aby nabrac sił i wiary na dalszą walkę...ej właśnie
GDZIE JEST ANASTAZJA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????? H A L O :nerd:

Witaj Nikusia82. Milo mi bardzo. Nie, nie byl badany bo podobno z Nim wszystko oki bo przeciez 3 lata temu zaszlam w ciaze tylko niestety CP. I tym sposobem pozbylam sie jajowodu i czuje sie troche takim odrzutiem :no: ze jestem niepelnowartosciowa kobieta i wogole. Ciesze sie ze jestem tu z Wami. Dlugo podczytywalam to forum zanim odwazylam sie napisac. Ale ciesze sie bardzo kobitki ze moge goscic w tak SUPER towarzystwie jakim jestescie :tak:

Czesc laleczki;))

Widze, ze sie kurczejegomac u was nic nie zmienilo:-( Ale ja za was mocno trzymam &&&&&, bo skoro mi sie udalo to i wam sie uda:tak:
Wiec was zarazam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Laleczka - witaj;) Moim zdaniem jestes w malym bledzie, bo to ze zaszlas w ciaze oznacza, ze u CIEBIE jest raczej w porzadku, bo z plemnikami roznie bywa!Ja to bym zbadala tego twojego meza. A to, ze nie masz jednego jajowodu nie czynie cie nie-kobieta - przeciez masz jeszcze drugi;) Wogole czy robiliscie do tej pory jakiekolwiek badania?

U mnie wszystko w porzasiu;) Maluszek juz daje znac o sobie - coraz mocniej kopie;) Wczoraj juz widzialam na wlasne oczy jak sie wypycha:-D W czwartek ide na wizyte, mam nadzieje ze siusiak mu nie odpadl;)

Pozdrawiam i sciskam was mocno;-):-)

Laleczzka witaj:-)

A u mnie lipa.... wyniki mam idealne, ale w tym cyklu clo nie zadziałało buuu, zrezygnowałam ze stymulacji i nie biorę już nic a nic....

Nikusia widzę że dostałaś clo:tak: kciuki

Zuzanka
a jak tam u ciebie???

ehhh dziewczyny tylko wyżyłam się na moim m wczoraj :baffled:

Kasieńka
ale zleciały tygodnie.... zaraz połowa ciąży:-) dobrze że wszystko w porządku:-)

no Roza witaj ,dawno Cię nie było ? oj to po pierwszym cyklu już nie działasz z clo? a na M i ja się ostatnio wydarłam ale przyszedł i mnie przytulił i mówi do mnie "dzisiaj jakaś nerwowa jesteś ,wszystko ok " i mnie rozwalił aż się poryczałam taki miałam dzień :-)
Niukusia jak tam?

ja już porobiłam co nie co i zaraz po południe wolne ;-)

miłego weekendu dziewczyny :*

reklama
Laleczka - KONIECZNIE WYSLIJ MĘŻA NA BADANIA.... Mój też tak usłyszał od jednej z szamanek, z którą mieliśmy do czynienia....a w badaniach wyszło, że lepkośc zawyżona i niestety z galarety ( za przeproszeniem ) wydostac się chłopaki mają problem :sad:...więc na prawdę warto zrobic mu badanie, bo faceta dużo łatwiej leczyc....Proszę smuty rozwiac...jaka tam niepełnowartościowa....a to przepraszam nasze narządy wewnętrzen czynią nas wartościowymi??????HALO!!!JESTEŚ KOBIETĄ, MAMĄ I ŻONĄ ....JESTEŚ WARTOŚCIOWYM CZŁOWIEKIEM I JUŻ!!!!
Roza - no dostałam CLO :tak: I liczymy na bliźniaki :-)...ja mam przez 3 cykle i łudzę się, że w pierwszym zajdę :-p
Zuza - u mnie kochana oki....sprzątnęłam sobotnio domek, zrobiłam zakupy, szybkie prasowanko i dwa prania....teraz z Wami chwila i lecę pod prysznic bo goście za 2 godz. a ja jeszcze w kuchni muszę trochę się popisac ;-) .... cały czas myślę o tym aby ta wredota mnie opuściła na 9 miesięcy nooooo!!!!
MIŁEGO WIECZORU KOCHANE :-)

Do góry