reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Witaj Zuzanka81. Miejmy nadzieje ze sie uda bo moja coreczka tak chce rodzenstwo. Ja mam teraz 19 dc a cykle sa 25-28 dni i w tym miesiacu wspomagalam sie testami owulacyjnymi. Wyszlo mi ze owul mialam 8-9 grudzien. A czy fatycznie byla?????????? Chodzilam na monitoringi i zawsze byla clo bralam ale na mnie nie dzialalo heh:confused: i nikt nie wie czemu. Zycie jest brutalne a czas ucieka.Ps. Dziekuje za szybki odpis.

reklama
ja też byłam stymulowana clo ,ale zrezygnowałam ze stymulacji po nowym roku może coś pomyslimy znowu albo i nie ,bo My staramy się o adopcję więc nie mam ciśnienia na naturalne zajście ;-) a 9 lat córka ma więc faktycznie już najwyższa pora na braciszka lub siostrzyczkę ;-)ja zawsze chciałam mieć rok po roku dzieci ,mam nadzieję ,że jeszcze będę miała możliwość czy naturalnie czy w adopcji :tak:

miłego wieczoru dziewczęta ja uciekam na imprezkę małą :happy2: buziole

Zuza - no przyznam się szczerze, że czasem to myślę sobie, że przecież już przyzwyczaiłam się do porażek, do tego, że nie wychodzi itd...ale mimo wszystko macica krwawi i serce też :sad::sad::sad:
MARZĘ ...na prawdę marzę o tych dwóch kreseczkach....
Laleczka - witaj na naszym wątku... moja córeczka ma skończone 7 lat i od 3 lat chcemy i ogromnie mocno pragniemy dla niej rodzeństwa...ale życie nas ostro doświadcza...bo niby wszystko jest w najlepszym porządku a maluszka nie ma :no:...a mąż był Twój badany???
I Zuza ma rację, czasem na chwilę któraś z nas znika....ale to po to aby nabrac sił i wiary na dalszą walkę...ej właśnie
GDZIE JEST ANASTAZJA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????? H A L O :nerd:

Witaj Nikusia82. Milo mi bardzo. Nie, nie byl badany bo podobno z Nim wszystko oki bo przeciez 3 lata temu zaszlam w ciaze tylko niestety CP. I tym sposobem pozbylam sie jajowodu i czuje sie troche takim odrzutiem :no: ze jestem niepelnowartosciowa kobieta i wogole. Ciesze sie ze jestem tu z Wami. Dlugo podczytywalam to forum zanim odwazylam sie napisac. Ale ciesze sie bardzo kobitki ze moge goscic w tak SUPER towarzystwie jakim jestescie :tak:

Czesc laleczki;))

Widze, ze sie kurczejegomac u was nic nie zmienilo:-( Ale ja za was mocno trzymam &&&&&, bo skoro mi sie udalo to i wam sie uda:tak:
Wiec was zarazam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Laleczka - witaj;) Moim zdaniem jestes w malym bledzie, bo to ze zaszlas w ciaze oznacza, ze u CIEBIE jest raczej w porzadku, bo z plemnikami roznie bywa!Ja to bym zbadala tego twojego meza. A to, ze nie masz jednego jajowodu nie czynie cie nie-kobieta - przeciez masz jeszcze drugi;) Wogole czy robiliscie do tej pory jakiekolwiek badania?

U mnie wszystko w porzasiu;) Maluszek juz daje znac o sobie - coraz mocniej kopie;) Wczoraj juz widzialam na wlasne oczy jak sie wypycha:-D W czwartek ide na wizyte, mam nadzieje ze siusiak mu nie odpadl;)

Pozdrawiam i sciskam was mocno;-):-)

Laleczzka witaj:-)

A u mnie lipa.... wyniki mam idealne, ale w tym cyklu clo nie zadziałało buuu, zrezygnowałam ze stymulacji i nie biorę już nic a nic....

Nikusia widzę że dostałaś clo:tak: kciuki

Zuzanka
a jak tam u ciebie???

ehhh dziewczyny tylko wyżyłam się na moim m wczoraj :baffled:

Kasieńka
ale zleciały tygodnie.... zaraz połowa ciąży:-) dobrze że wszystko w porządku:-)

no Roza witaj ,dawno Cię nie było ? oj to po pierwszym cyklu już nie działasz z clo? a na M i ja się ostatnio wydarłam ale przyszedł i mnie przytulił i mówi do mnie "dzisiaj jakaś nerwowa jesteś ,wszystko ok " i mnie rozwalił aż się poryczałam taki miałam dzień :-)
Niukusia jak tam?

ja już porobiłam co nie co i zaraz po południe wolne ;-)

miłego weekendu dziewczyny :*

reklama
Laleczka - KONIECZNIE WYSLIJ MĘŻA NA BADANIA.... Mój też tak usłyszał od jednej z szamanek, z którą mieliśmy do czynienia....a w badaniach wyszło, że lepkośc zawyżona i niestety z galarety ( za przeproszeniem ) wydostac się chłopaki mają problem :sad:...więc na prawdę warto zrobic mu badanie, bo faceta dużo łatwiej leczyc....Proszę smuty rozwiac...jaka tam niepełnowartościowa....a to przepraszam nasze narządy wewnętrzen czynią nas wartościowymi??????HALO!!!JESTEŚ KOBIETĄ, MAMĄ I ŻONĄ ....JESTEŚ WARTOŚCIOWYM CZŁOWIEKIEM I JUŻ!!!!
Roza - no dostałam CLO :tak: I liczymy na bliźniaki :-)...ja mam przez 3 cykle i łudzę się, że w pierwszym zajdę :-p
Zuza - u mnie kochana oki....sprzątnęłam sobotnio domek, zrobiłam zakupy, szybkie prasowanko i dwa prania....teraz z Wami chwila i lecę pod prysznic bo goście za 2 godz. a ja jeszcze w kuchni muszę trochę się popisac ;-) .... cały czas myślę o tym aby ta wredota mnie opuściła na 9 miesięcy nooooo!!!!
MIŁEGO WIECZORU KOCHANE :-)

Do góry