reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Hej,

ja popadłam w lekki stan depresyjny i mało się udzielam wszędzie :zawstydzona/y:
Dostałam CLO ale bez monitoringu i już nie mam siły na szukanie innego lekarza, także niech się dzieje co chce, tylko zastanawiam się czy brać 2 cykle po 0,5 tabl + trzeci po 1 tabl , czy 2 po 1 tabl. Lekarz kazał 3 cykle , po tabletce od 5 do 9 dc, ale wykupiłam tylko 1 opakowanie i tak kombinuje, ale to raczej kombinuje z tego że mnie wszystkie dookoła straszą i już wolę chyba mniej brać, choć już sama nie wiem. Mam tego dość, na 1 stycznia wypada mi kolejną @ , więc jaki pierwszy dzień Nowego Roku , taki cały Rok :wściekła/y:

reklama
NAJLEPSZE ŻYCZENIA MIKOŁAJKOWE ;-)
69477_444859825563117_703028342_n.jpg

cześć dziewczyny

anastazja no tak bez monitoringu clo to nie wiem czy dobry pomysł ,wiesz,że bez sprawdzenia mogą powstawać torbiele ? zwłaszcza ,że nie wspominasz nic o pregnylu(zastrzyk) który powoduje pęknięcia dominującego pęcherzyka w odpowiednim dniu cyklu ? kochana nie chce Cię denerwować ale pogadaj z lekarzem o monitoringu ??

butterfly dzięki za życzenia ;-)

cześć dziewczyny

anastazja no tak bez monitoringu clo to nie wiem czy dobry pomysł ,wiesz,że bez sprawdzenia mogą powstawać torbiele ? zwłaszcza ,że nie wspominasz nic o pregnylu(zastrzyk) który powoduje pęknięcia dominującego pęcherzyka w odpowiednim dniu cyklu ? kochana nie chce Cię denerwować ale pogadaj z lekarzem o monitoringu ??

butterfly dzięki za życzenia ;-)

cześć dziewczyny
słuchajcie jest akcja jeśli ktoś jest chętny oczywiście ,

organizuję zbiórkę pieniążków dla 6 dzieci z domu dziecka dla 1,5 roku,2 lata ,3lata , 4lat ,5 lata ,10 lat nie jest to kwota bardzo wysoka bo 50 zł a z pięniążków ,które uzbieramy zakupimy zabawki i ciuchy dla dzieci ,jeśli chcecie pomóc mi uszczęśliwić dzieci zapraszam na priv podeślę nr konta a prezenty zakupione prześlę zdjęciem na forum aby nie było nie domówień ewentualnie telefon do Pani Ani ,która ma Nas pod opieką z Ośrodka Adopcyjnego
yes2.gif

z góry dziękuję i pozdrawiam :****

HALO...ZGŁASZAM SIĘ pod koniec tygodnia :tak: padam na pyszczek :baffled: po tygodniu pracy... i dzisiejszym powrocie do domu...praktycznie 3 godziny opóźnienia pociągu więc MASAKRA :wściekła/y:...JA SIĘ pytam za co płacę takie bajońskie sumy za bilety no...:wściekła/y:
Więc u mnie sniegu sporo... ale jest super bo biało i nie widac tego całego szarego i smutnego świata z aoknem :tak:
Obecnie 14 dc więc bzykanko owulacyjne czas zacząc :-p:happy2::rofl2:... co by do wtorku skończyc a w czwartek wizyta u gina ...i sprawdzimy co i jak?
Zuza - super akcja ale u mnie na obecną chwilę nawet 50 zł to bym oglądała 50 razy zanim bym wydała ...a jeszcze śiwęta idą...ledwo ciągnę już ...i kurcze żałuję, że pomóc nie mogę :sorry2:..PRZEPRASZAM!!
Myślami właściwie to jestem już przed świąteczną gorączką bo.. jeszcze tylko 3 dni do pracy jeżdżę a potem aż do 1 stycznia WOLNE :-):tak:......mODLĘ SIĘ O CUD BOŻO- NARODZENIOWY...bo cykl kończy się właśnie 24 grudnia ...więc albo będzie płacz radości albo rozpaczy :dry:...się zobaczy...
Anastazja - popieram to co Zuza napisała.... bez USG CLO???Chyba lekko ryzykowne.. ja bez Clo miałam torbiel ...ale już nie myślę o niej ...ehhhhh.
Kochane moje MIŁEGO WEEKENDU WAM ŻYCZĘ!!!!

Cześć dziewczyny!
wink2.gif
w końcu wylądowaliśmy w domku! W czwartek jak ruszyliśmy w drogę tak 2 h kulaliśmy się do Poznania bo drogi były masakryczne, jeszcze wczoraj jadąc na wizytę wpadliśmy w poślizg i nas zarzuciło z 2 razy o 180 stopni
baffled5wh.gif
MASAKRA! na szczęście nikt nie jechał z naprzeciwka i w nic nie trzasnęliśmy skończyło się tylko na strachu! Jechaliśmy samochodem siostry ( która z resztą prowadziła ) i siostrzenicą i pierwsze co to się wystraszyłam czy nic się nie stanie małej
baffled5wh.gif
no.gif
wrrr, na szczęście nie była świadoma tego co się stało i spokojnie sobie siedziała w foteliku.

Z wizyty:

Jak się okazało i słusznie podejrzewałam nie mam w ogóle owulacji
unhappy.gif
USG 22 dc nie ma jajeczka i raczej już nie będzie ... Robimy stymulację i dostałam CLO, jak się uda to wizyta wypadnie mi na monitoring 23 grudnia w niedzielę ( ale doktor mówiła,że mnie przyjmie - tylko mam dać jej znać smsem w 1 dzień @ że się zdecydowaliśmy już na stymulację ). DO tego standardowo badania: TSH,prolaktyna i testosteron.

cześć dziewczyny

Nikusia nie wszystkich stać i ja nie mam nikomu za złe ,że ktoś się nie dokłada ,są święta i każdy liczy grosz wiem co znaczy nie mieć :-(fajnie ,że masz tyle wolnego odpoczniesz :-)
butterfly no to dobrze,że byliście sprawdziliście i teraz zaczniesz cykl z CLO i będzie z górki :tak: a jazda faktycznie kiepska w taką pogodę dobrze ,że nic Wam się nie stało :happy2:

ja z kawusią ,czekam na koleżankę ma na pazury przyjechać

zuzanka mam nadzieję,że CLO jakoś zadziała i nie będziemy musieli czekać nie wiadomo ile :happy2: choć na cuda się nie nastawiam od razu. Na razie mój G nie ma siły na seks, bo walczy po pracy z kuchnią do wieczora i o 21 zasypia jak dziecko. :cool2: może mu się przestawi i upora się z kuchnią szybciej :happy2: bo od tego cały bajzel jest w domu a niedługo święta i czas posprzątać lokum.

reklama
Witam się i Ja

w biurze mam 19 stopni, chyba będę co pół godz jakieś ćwiczenia robić na rozgrzanie :-)
Nic się o mnie nie bójcie, wytrzymałam nie jedno, CLO bez monitoringu też wytrzymam :-)
My w sobotę z rana pojechaliśmy do teściów, zrobić niespodziankę imieninową - podsumowanie mojego męza - co za głupie dzieci mają rodzice :-D:-D a to dlatego że siostra mojego męza ze swoim męzem w tym roku zrobiła niespodziankę i przyjechała do nas nad morze 600 km na 1 noc :szok:
No ale póki młodzi i wolni ( czyt. bez dzieci :-p) to tak się bujać i robić niespodzianki można :tak:

Do góry