reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Niukusia a w jakiej dzielnicy stolicy Naszej jesteś ? bo ja mam wrażenie że blisko mnie jesteś :-) daj znać na priv ,może jakaś kawa ?

a co do wizyty no to przynajmniej wiesz na czym stoicie i clo 1x2 tab :szok::szok::szok: ja brałam po 1 i myślałam,że za dużo :eek:ale jesteś pod kontrolą więc nie mamy co się martwić . A ja jutro jadę na zakupy dla dzieciaków do auchan więc pewnie zaliczę empik i kupię kalendarze na 2013 rok bo później nie będzie ładnych .

pozdrawiam cieplutko

reklama
Zuza - ja spoza stolicy :tak: ale napiszę na priva i się umówimy na kawusię a może do mnie przyjedziesz????:tak:
Więc dla mnie clo 1x2 to też mega dużo :baffled: ale nic nie mówiłam oby ze dwa pęcherzyki chociaż się z tego ładne wyhodowały i niech ze 2 pękną to już zawsze o jedną szansę więcej na dzidzię w jednym cyklu...bo jakoś w bliźniaki nie wierzę....
Trochę się niepokoję bo w badaniach mój M ma nadal zawyżoną lepkośc...więc ładowac w niego muszę z uporem maniaka tą flegaminę no :baffled:
Generalnie jest ok toczy się jakoś... Ja wczoraj real na Jubilerskiej zaliczyłam i dzieciakom już kupiłam a mojej przez allegro więc zostały nam ubraniowe sprawy, żywa choinka, fryzjer, kosmetyczka i takie ostateczne świeższe zakupy tuż przed świętami :tak:
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że @ ma przyjśc w wigilię albo 1 dzień świąt :sad: i boję się, że zepsuję święta mojej rodzinie no :baffled:....
Na razie siedzę w domku i delektuję się chwilą wolności.... a poza tym chyba jako nowo- roczne postanowienie wezmę sobie szukanie pracy bliżej domu :dry: spadam pakowac prezenty dopóki młoda w szkole :-) MIŁEGO DNIA

hej dziewczyny

ja właśnie wróciłam z miasta ale jeszcze nie kupowałam prezentów,wypiję kawkę i podjadę na spokojnie Nikusia ja mam w przyszłym tygodniu tydzień kosmetyczny :tak:co do przyjazdu to z miłą chęcią poznam się na żywo :tak:
butterfly no to mi się bali dac 2 szt bo ja mam owu

Zuza - ja też mam owulację, a mimo wszystko dr dał mi taką dawkę...chociaż mówiłam mu, żeby delikatnie mnie stymulował :tak:...ja mam monitoring w 13 dniu cyklu, chyba, że wcześniej będę miała silne bóle podbrzusza bądź jajników to mam dzwonic i przyjeżdzac....ale znając mnie to wyprodukuję 2 ładne jajeczka tyle, że zamiast pękac w 17 dniu cyklu to zapewne piardną :cool2:coś koło 13 -14 dc ....bo chyba Clo działa też na lekko szybszy wzrost tak :confused:
Butterfly... no u Ciebie to zrozumiałe, że 9 dc monitoring bo przy całkowitym braku owu to trzeba jeszcze ustalic w jakich okolicach robic w razie późniejszej stymulacji...chociaż ja Ci, życzę aby nie była potrzebna :tak:
Zuza - właśnie weź się wypowiedz jak to jest??? Clo powoduje, że szybciej pecherzyki rosną?????

reklama
Do góry