reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Niukusia a w jakiej dzielnicy stolicy Naszej jesteś ? bo ja mam wrażenie że blisko mnie jesteś :-) daj znać na priv ,może jakaś kawa ?

a co do wizyty no to przynajmniej wiesz na czym stoicie i clo 1x2 tab :szok::szok::szok: ja brałam po 1 i myślałam,że za dużo :eek:ale jesteś pod kontrolą więc nie mamy co się martwić . A ja jutro jadę na zakupy dla dzieciaków do auchan więc pewnie zaliczę empik i kupię kalendarze na 2013 rok bo później nie będzie ładnych .

pozdrawiam cieplutko

reklama
Zuza - ja spoza stolicy :tak: ale napiszę na priva i się umówimy na kawusię a może do mnie przyjedziesz????:tak:
Więc dla mnie clo 1x2 to też mega dużo :baffled: ale nic nie mówiłam oby ze dwa pęcherzyki chociaż się z tego ładne wyhodowały i niech ze 2 pękną to już zawsze o jedną szansę więcej na dzidzię w jednym cyklu...bo jakoś w bliźniaki nie wierzę....
Trochę się niepokoję bo w badaniach mój M ma nadal zawyżoną lepkośc...więc ładowac w niego muszę z uporem maniaka tą flegaminę no :baffled:
Generalnie jest ok toczy się jakoś... Ja wczoraj real na Jubilerskiej zaliczyłam i dzieciakom już kupiłam a mojej przez allegro więc zostały nam ubraniowe sprawy, żywa choinka, fryzjer, kosmetyczka i takie ostateczne świeższe zakupy tuż przed świętami :tak:
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że @ ma przyjśc w wigilię albo 1 dzień świąt :sad: i boję się, że zepsuję święta mojej rodzinie no :baffled:....
Na razie siedzę w domku i delektuję się chwilą wolności.... a poza tym chyba jako nowo- roczne postanowienie wezmę sobie szukanie pracy bliżej domu :dry: spadam pakowac prezenty dopóki młoda w szkole :-) MIŁEGO DNIA

hej dziewczyny

ja właśnie wróciłam z miasta ale jeszcze nie kupowałam prezentów,wypiję kawkę i podjadę na spokojnie Nikusia ja mam w przyszłym tygodniu tydzień kosmetyczny :tak:co do przyjazdu to z miłą chęcią poznam się na żywo :tak:
butterfly no to mi się bali dac 2 szt bo ja mam owu

Zuza - ja też mam owulację, a mimo wszystko dr dał mi taką dawkę...chociaż mówiłam mu, żeby delikatnie mnie stymulował :tak:...ja mam monitoring w 13 dniu cyklu, chyba, że wcześniej będę miała silne bóle podbrzusza bądź jajników to mam dzwonic i przyjeżdzac....ale znając mnie to wyprodukuję 2 ładne jajeczka tyle, że zamiast pękac w 17 dniu cyklu to zapewne piardną :cool2:coś koło 13 -14 dc ....bo chyba Clo działa też na lekko szybszy wzrost tak :confused:
Butterfly... no u Ciebie to zrozumiałe, że 9 dc monitoring bo przy całkowitym braku owu to trzeba jeszcze ustalic w jakich okolicach robic w razie późniejszej stymulacji...chociaż ja Ci, życzę aby nie była potrzebna :tak:
Zuza - właśnie weź się wypowiedz jak to jest??? Clo powoduje, że szybciej pecherzyki rosną?????

reklama
Do góry