reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Alkoholizujemy się dziewczynki :-p
Ja tam wolę winę, i nic poza tym :sorry2: no nie, może jeszcze wódeczka :tak:
A czekolade z saszetki, tylko tam przepis jest źle podany, wlałam 150 ml mleka i wsypała torebkę i zagotowałam, i jak zaczęła gęstnieć to zdjęłam i zjadłam :-p

o kurcze głodna się zrobiłam:szok: a już zjadłam jogurcik przed chwilą
jeżeli wy tak zawsze o jedzeniu i alk to ten wątek jest dla mnie :-D
przyjmiecie mnie????

:szok::szok: na jeden wieczór net mi pada a tu 3 strony :happy:
I oczywiście jak nie alkohol, to pączki jak nie paczki to pizza no LITOŚCI dla tych co na przymusowej diecie i lekach ;-):-):-)
Wiecie co???JA TEŻ bym chciała być na tzw. swoim... ale cóż człowiek może jak głupi ładował się na studia socjologiczne i teraz cholercia pracuje .... w papierach a marzenia schował do szuflady :no:
ALE WY kochane jesteście oczywiście wyjątkowe....
Anastazja- powiem Ci, że z biurem podróży to odważny pomysł...teraz jak padają jak muchy...trochę ciężko nie???A co do sklepu z ciuszkami to u nas np. w mieście obok nie ma żadnego...i dlatego to taka beznadzieja...bo ani prezentu nie kupisz ani wyprawki nic :no:...
Zuza - ja uważam, że kosmetyczka to bardzo potrzebna "instytucja" :tak:...szkoda:tak::-), że nie stać mnie co tydzień latać :confused2:
Kasienkadg - już nie rozpaczaj...ja bym cały alkohol jaki w życiu wypiłam oddała za bycie w ciąży więc uspokój się :cool2: nu nu nu...masz być grzeczną mamuśką...
A swoją droga planuję zrobić dziś pizze...może coś doradzisz :-)

reklama
Do góry