reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Witam się wieczorem z winkiem , a co tam :-p
małżonek mój był na szkoleniu :tak:
Ja bym chciała mieć 1500 na rękę z biznesu, niestety weszliśmy w złym momencie, do tego w Krakowie tego typu biur jest dużo :-( Dzisiaj przeczytałam że tylko 10% osób decyduje się na swoje , więc jesteśmy wyjatkowe :tak:
a Wy dziewczyny zus macie przez 2 lata preferencyjny? Jakieś dotacje bierzecie?

kasienka mam ale taki jeszcze nie oficjalny ;-)manicure,pedicure....
anastazja ja też myślę nad winkiem :-D ale ostatnio prosiłam M ,żeby nie pić w tygodniu bo trzeba się wziąść za siebie a sama zachęcam :sorry2:

Anastazja - my otwieramy spolke z przyjaciolmi. Firma bedzie zalozona na facetow, ale oni maja ZUS odprowadzany od pracodawcow wiec beda placic tylko jakas jedna marna skladke;) A co do dofinansowania - urzedy nie maja teraz kasy bo koniec roku. A nam zalezy na czasie wiec nie bedziemy czekac do przyszlego roku.

Zuza - no tak, racja mowilas przeciez o tym manicure;) Kurcze ja mam tyle alkoholu w domu, a tu sie napic nie mozna... A naprzeciwko mnie stoi litr finlandii limonkowej - ale by byl drinus... Ja lubie alkohol - oczywiscie z umiarem- bo wszystko jest dla ludzi;) Ale teraz bede musiala sie ladnych pare miesiecy obejsc bez mojego ukochanego mojito...

zuza - to jesteś jak mój mąż :-p najpierw mówi że odchudzamy się a za chwilę idziemy do sklepu i proponuje mi pączka, jak odmawiam to mówi że on też nie, a w oczach widzę że ma ochotę, ale sam nie będzie jadł :-D:-D
kasienka- aha to w sumie dla Was , kobietek otwierają? ;-) a umiesz robić pizze ? ;-)
Ja sobie zrobiłam czekoladę na gorąco, mega gęsta, smaaaczna :tak:

anastazja hehehe nooom tak to jest niestety z tymi obiecankami i postanowieniami a jak robisz gorącą czekoladę?, kasienka ja też lubię alkohol dobry drineczek nie jest zły :-)a u mnie monopolowy można otworzyć mam różny ,przeróżny alk :cool2:a najbardziej lubię whisky z colą

reklama
Do góry