reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

No strasznie zaniedbują niektóre BB.
nikusia - nowy cel ? zaciążyć w tym cyklu :tak:
A mi się dzisiaj śniły jakieś głupoty, bocian w gnieździe - taki niewielki brązowy i psy leżące na drodze , jeden żył a reszta nie wiem, chyba nie :confused2: koszmar jakiś, chyba przez żarcie na noc :-D:-D:-D ale karpatka wyśmienita :-p

reklama
anastazja no ja nie wiem poczęstowałabyś kawałkiem karpatki :sorry:ja kawkę spijam i zaraz będę pazurki robić :tak:
kwiatuszek no to kochana wszystkiego dobrego Wam życzę ,długich pięknych lat ze sobą i abyście się doczekali wymarzonego "cuda":tak:

Jestem ja dziś na chacie siedziałam bo leczyłam wczorajsze przeziębienie...więc wygrzałam dupinkę...@ nadal brak i już mnie to wkurzyło bo miałabym już 1 dzień za sobą...poza tym tak wyliczyłam, że staranka by się zgadzały a tak nie wiem czy przypadkiem dupa z tego nie wyjdzie bo małż na szkolenie ma jechac :crazy::crazy::crazy: no kur.... wiec u nas zapewne nie-staraniowy ten będzie ... Poza tym chyba go zaraziłam więc on teraz nosem pociąga....
Po woli rozstaję się z rzeczami mojej małej wszystko popakowane na strych wyniesione... jak szczebelki od łóżeczka myłam to się popłakałam..ale potem pomyślałam,,,,kurcze tak ma byc...może mojej córce kiedyś się przyda :tak:,,,więc chyba na wnuki czekam :-D
O a jutro do roboty to będę częściej :tak:
Anastazja a co Tobie takie głupoty się śnią :eek:.... to chyba na ciąże....no :tak:
Zuza - dzięki kochana patrzę tak na to...nowy cykl nowa nadzieja :tak:

Kwiatuszku - i ode mnie wszystkiego dobrego i oczywiscie wyczekanego potomka;)

Nikusia - to gdzie ta twoja @ ?;)

Ja dzis popoludniu mam dzien zarloka. Bo do poludnia nie moge nic przelknac;/ Robilam na obiad piersi z kurczaka z ziemniaczkami i surowka z kapusty kiszonej (moglabym to jesc teraz codziennie;D). A na kolacje zachcialo mi sie klusek leniwych;O I oczywiscie je zrobilam;D I to tyle, ze mam jutro obiad z glowy;P

I pomimo tego, ze wcale duzo nie jem, przestaje sie dopinac w niektore spodnie... Jak tak dalej pojdzie to nie wiem jak bede wygladac za 2miesiace...;]

No jak to gdzie... PRZYLAZŁA :cool2:
Wnerwia mnie tylko jedno..od czasu jak łykam metformax strasznie wydłużyły mi się cykle :-(...teraz 31-32 dni...beznadzieja.... bo ja przyzwyczajona do 28-29 i generalnie wiadomo było kiedy owu a teraz?????:no: Muszę koniecznie o tym powiedzieć doktorowi na najbliższej wizycie:tak:
Kasienkadg - marzę o niedopinaniu spodni z tego powodu z jakiego ty ich lada chwila nie dopniesz :tak:
MIŁEGO DNIA

cześć dziewczyny

Nikusia tulę i liczę ,że ten cykl będzie Twój i tak też masz myśleć!!!!&&&&&&&&&&&&&&&
kasienka korzystaj ale pamiętaj,żeby też dbac o siebie i fasolinę! dresik kochana ,dresik zakładaj :-D
kwiatuszek jeszcze raz wszystkiego dobrego!

a ja z kawusią ,zaraz uciekam na miasto i obiadek dzisiaj pyszny szykuję :tak:

Zuza- jak by nie patrzył, jak by nie podliczał wychodzi, że 33 cykl staraniowy... kto wie?:eek:...
Kochana w stolicy słonko :-) więc u Ciebie pewnie też...a wiesz, że ja dziś patrzyłam na jakiś fajny kurs makijażu i wizażu....nie wiem co mi odbiło:eek:...ale tak pomyślałam, że może coś bym się dokształciła...lubię się babrać w kosmetykach maseczkach i jakiś takich...:cool2:

reklama
Witam laseczki rocznice spedzamy w lożku m chory 38,5temperatury wiec nigdzie nie wychodzimy ale mysle ze jestesmy razem to najwazniejsze.
Tesciowa dzis odebrała wyniki posiewu emka
sa jakies bakterie niby napisane ze wzrost bardzo skapy a jak czytalam w google to one wystepuja w naturalnej florze ukladu rozrodczego ale Są i bede spokojniejsza jak androlog to oceni

Do góry