reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

oj nikusia nikusia :-p:-p:-p
Jak plamienie to w sumie racja, Ja też wiem że jak jest nawet tyci tyci to na bank @ przyjdzie, a kiedyś nie miałam w ogóle plamień przed @, od roku mam tak że 1-2 dni przed plamię - dziwne :eek:
W tym cyklu nie zamierzam czekać na @ :-p mimo że owu jeszcze nie było, ale to i dobrze, bo przez weekend miałam teściów więc jakby była 14 dc jak zwykle to mogłoby się źle skończyć , a tak - pełen luz :tak::tak:
To Wy dziewczyny w domach mieszkacię? tylko Ja taka wielkomiastowa w bloku ? :confused2: u nas jeszcze ogrzewania nie włączyli, ale jak zamknę okna to jest dobrze, my z tych co zimno lubimy, także jak teraz teście byli to my otwieramy okna a oni idą i zamykają :-D

reklama
My mamy duży dom :cool: bo aż 168 m2...więc jest co sprzątać i jest co grzać:baffled:...zimno było masakrycznie...
Zuza - no rzesz.... a co brałaś???
Anastazja - ja nie traktuję tego jak typowego plamienia...zaznaczam więc śluz brunatny bo takie mam małe farfocle na wkładce... Cykl zaczynam jak jest żywa krew...Nie lubię wmawiać sobie czegoś, czego nie ma i już....teraz się nie udało może w następnym cyklu się uda :tak:...na razie nie myślę...jest dobrze:tak:

no my w domku mieszkamy anastazja, od zawsze na wsi wychowana i nie umiałabym w bloku mieszkać ,dzięki temu najwyższemu mamy dom swój więc mam kawałek ogródka ,podwórka i kawałek wsi koło miasta bo u sąsiadów codziennie kogut o 4 rano pieje :tak::-)

a ja jestem ciepluch ale też mam okna pootwierane i świeże powietrze lubię ,jak sprzątam to zawsze balkon otwieram i sprzątam przy otwartych oknach bo wtedy mam wrażenie ,że kurz się ulatnia na dwór a w zimie to jest później takie fajne rześkie powietrze i tak czysto mi się wydaje,że jest :-D

Nikusia pani dr mi w sumie przepisała takie dopochwowe Vitagin C bo coś zauważyła,że niby coś tam się zadziało ale nie czułam nic a jak zaczęłam to brać to jakiś obłęd bo dostałam pieczenia i swędzenia i szlak mnie trafia bo wszystko mi z glutem leci :zawstydzona/y::angry::angry::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ja przepraszam że tylko o sobie, ale może jest wśród nas prawnik :-)?
Nie wiem jakie to jest prawo, ale chodzi o umowę i wynikające z niej konsekwencje ;-)

Jestem, jestem, mistrz kierownicy rozbijał się dzisiaj po całym Rybniku:-D:-D
Anastazja a co konkretnie Cie nurtuje w związku z tymi umowami? Może wystarczy jak sama poszukasz na necie kodeksu prawa cywilnego? A nuż znajdziesz to co Cie interesuje?

Hej laski;)

Komp mi sie zepsul cholera;/ Dobrze, ze mam neta w telefonie;D
U mnie zaczyna sie ostra jazda - mdlosci ehhhh. Nie moge dopuscic do glodu ani do przejedzenia bo mnie mdli jak nie wiem;/ I pierwszy raz dzis myslalam ze zwroce kawe. Ale z drugiej strony to mnie uspokaja troche. Jeszcze tydzien i 2 dni do wizyty u gina. To chyba najdluzsze 2 tyg w moim zyciu! Dzis sie dowiedzialam,ze znajoma tez w ciazy - 11tydz;p Wiec uwazajcie dziewczyny bo bociany lataja hehe;)

reklama
hej laseczki u mnie @ juz koniec pomalu,wczoraj musialam meza zgwlcic:)jutro nasza rocznica a mezus sie przeziebil nie wiem gdzie wychodzimy wedle mnie mozemy w domu byle razem i romantycznie

Do góry