reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Hej,

coś mało Was w weekend było :eek:
Nikusia - no, no , no , dzisiaj to już nie będziesz się upierać że szanse są małe ? ;-);-);-)
kasienka - ciesz się że masz objawy ciążowe, ponoć to znak że wszystko dobrze się rozwija :tak:
kwiatuszek - tulę, i jak zwykle - nowy cykl , nowe nadzieje.
zuza - piękny spadek przed OWU :-) a śluz, mmmmm , marzenie :-p
dana - a Ty gdzie? leniuch :-p
sun - żyjesz? gdzieś zaginęłaś w akcji czy jak :rofl2:

Mnie od czwartku trzyma przeziębienie, a dzisiaj jeszcze mąż zaczął kaszleć i smarkać :wściekła/y:

ps. Koleżanka roza - proszę się stawić na dywanik - dawno nic nie pisałaś!!!!:)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

anastazja dzięki no mam nadzieję,że jutro pani dr potwierdzi owu,że była i zostanie nam tylko czekać :tak:

no właśnie gdzie Roza? danao? hop,hop dziewczyny !!!!!
kasienka kuruj się kochana ,no niestety metody domowe zostały ,dbaj o siebie :*
Nikusia a Ty o czym kochana piszesz ?? mówiłam Ci,że nie będzie już @ w tym cyklu :rofl2::happy:

jakoś pusto tutaj dziewczynki co się dzieje ?brak czasu?

No chyba to słońce co dzisiaj świeci i przez weekend chwilę świeciło wszystkich wygoniła sprzed komputerów :-p
zuza - pięknie Ci skoczyło :tak: myślisz że to jest już TO ;-)

Heja.... jestem.... tak tak nadal czekam na @...temp. jest wynikiem mojego przeziębienia, skurcze @ coraz częstsze i plamienie już małe ale jest... no znam siebie i swój organizm i nie raz miałam już wyższą a dnia nast ledwo do 36.00 dobijała...TAKŻE LUZZZZ
miłego dnia :tak:
Anastazja - ale co miało Zuzi skoczyć :eek:

Nikusia tempka kochana ,tempka :tak:
anastazja no ja tak mam owu 13 -15 dc jak szłam do IUI to od razu im mówię,że będzie między 13-15 i 14 poszłam na usg a tam faktycznie pęchol do pęknięcia był :tak:znam już swój organizm tak jak Niukusia mówi ;-)

a pogoda w tym tygodniu podobno ma być fajna :cool:

AAAA spoko :tak:
Nie no wiecie...ja tam też mam tak, że wiem kiedy owu ma być... i jak dwa cykle temu byłam u gina i to był 14 dc to też mówię mu, że owu nie było ale zapewne blisko...no i się potwierdziło...także nie ma to jak znać siebie, swój organizm itd :tak:
No ładnie ma być a my wczoraj już piec uruchomiliśmy... a rano na dworze 2 stopie -MASAKRYCZNIE ZIMNO:cool:

reklama
ja w sobotę odpaliłam pierwszy raz,żeby przepalić bo normalnie takie przenikliwe zimno do kości się zrobiło :baffled: a teraz powiem,Wam,że nie za ciepło 10 stopni ale jak słonko świeci to milutko jest :tak:

a ja jeszcze chyba się nabawiłam jakiegoś cholerstwa i mam zapalenie ,więc nie wiem czy żołnierzyki dadzą radę przebrnąć przez to wszystko ..ehhh wściekła jestem trochę bo od piątku biorę taki lek ,który miał mnie uchronić od tego a to chyba odwrotnie się zrobiło :angry::wściekła/y:

Do góry