reklama
Hej dziewczynki... w zeszłym tygodniu byłam u lekarza.. żeby sprawdzić czy była owulka. No i lekarz stwierdzil, że była, więc czeka na mnie z testem ciążowym. A jeśli nie, to też mam przyjść i wtedy dwa cykle będziemy próbować z jakimiś zastrzykami (?!) i tabletkami a jeśli też się nie uda, to INSEMINACJA. Mniej więcej wyjaśnił mi, na czym to polega, ale uważam, że to troche za wcześnie tym bardziej, że mój mąż dopiero tydzień bierze witaminy i leczy zapalenie jakieś tam, a mój gin powiedział, że liczba plemników o prawidłowej budowie zwiększy się po wyleczeniu infekcji.... Powiem, wam szczerze, że jestem przerażona tą inseminacją, przyszłam do domu i zaczęłam płakać....bo to kurde nie tak miało być....miało byc jak Pan Bóg przykazał, a teraz to ja sama nie wiem..... Mam trochę wątpliwości, bo dałabym nam jeszcze szansę naturalnie, tym bardziej, że tydzień brania witamin to za mało....
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no mnie w gminie dzisiaj wkurzyli tyle czasu stać
Kasienka super bardzo się cieszę...
Nikusia a gdzie bo ja pod Warszawą też mieszkam
anastazja tak byłam 3 lata temu w pozamacicznej :-(
uciekam na ciasto do znajomej bo wczoraj miała imieniny a ich nie było to dzisiaj z kwiatkiem jadę ....miłego wieczoru
Kasienka super bardzo się cieszę...
Nikusia a gdzie bo ja pod Warszawą też mieszkam
anastazja tak byłam 3 lata temu w pozamacicznej :-(
uciekam na ciasto do znajomej bo wczoraj miała imieniny a ich nie było to dzisiaj z kwiatkiem jadę ....miłego wieczoru
Kasienkadg
Fanka BB :)
Lajka - armie trzeba wspomagac 3 miesiace bo tyle trwa spermatogeneza Moj malz bral Proviron przez kilka mies i chyba zadzialal A przypomnij ile sie w sumie staracie? A te tabletki to nie clostilbegyt i plus do tego zastrzyk na pekniecie pecherzykow?
Cześć dziewczynki :-)
Oficjalnie mogę powiedzieć, że dzidzia jest u mamusi w brzuszku :-)
Słyszeliśmy serduszko naszego maleństwa... płakaliśmy razem z mężem... usłyszeć bicie serca własnego dziecka - bezcenne :-)
Według ostatniej miesiączki to 7 tydz. i 1 dzień, a według usg 6 tydz. i 4 dzień... termin porodu na 09.05.2013r.
Aż nam się chcę krzyczeć z radości... mąż ciągle do mnie mówi, że on nadal w to nie wierzy... ale zawsze jak o tym mówi to ma łezki w oczach... :-)
Oficjalnie mogę powiedzieć, że dzidzia jest u mamusi w brzuszku :-)
Słyszeliśmy serduszko naszego maleństwa... płakaliśmy razem z mężem... usłyszeć bicie serca własnego dziecka - bezcenne :-)
Według ostatniej miesiączki to 7 tydz. i 1 dzień, a według usg 6 tydz. i 4 dzień... termin porodu na 09.05.2013r.
Aż nam się chcę krzyczeć z radości... mąż ciągle do mnie mówi, że on nadal w to nie wierzy... ale zawsze jak o tym mówi to ma łezki w oczach... :-)
Kasienkadg
Sun super!
Ja tez czekam na wizyte u gina. Chcialam isc w przyszlym tyg ale mnie wyganiaja juz w tym zeby mi lekarz przepisal cos moze na wspomozenie. Ale kurcze to bedzie wczesnie jeszcze bo w czwartek wg miesiaczki bedzie 6 tydz 1 dzien... Tez chce uslyszec serduszko kurde modle sie o to zeby ta moja fasolka sie rozwijala bo 3 porazki sobie nie wyobrazam! A wg kalkulatora narazie termin wychodzi na 22 maj
Ja tez czekam na wizyte u gina. Chcialam isc w przyszlym tyg ale mnie wyganiaja juz w tym zeby mi lekarz przepisal cos moze na wspomozenie. Ale kurcze to bedzie wczesnie jeszcze bo w czwartek wg miesiaczki bedzie 6 tydz 1 dzien... Tez chce uslyszec serduszko kurde modle sie o to zeby ta moja fasolka sie rozwijala bo 3 porazki sobie nie wyobrazam! A wg kalkulatora narazie termin wychodzi na 22 maj
Kasienka ojej dopiero teraz odczytałam (bo byłam na wakacjach i jakoś nie do końca z telefony wszystko przeczytałam) że jesteś w ciąży ...... GRATULUJĘ :-) ;-)
Dziewczyny dobrze mówią - idź teraz do lekarza... może da jakieś leki (tak jak np. mi) sprawdzi czy jest ok... Ale super czyli też jesteś majóweczka :-)
Dziewczyny dobrze mówią - idź teraz do lekarza... może da jakieś leki (tak jak np. mi) sprawdzi czy jest ok... Ale super czyli też jesteś majóweczka :-)
Kasienkadg
Sun - obysmy obie dotrwaly do maja! Trzymam za nas kciuki ! I mam nadzieje ze niedlugo bedzie wiecej fasolek na tym watku
reklama
Kasienkadg
W czwartek pojade. Niech mi przepisze jakas luteine albo dupka. Tak na wszelki wypadek.
Podziel się: