reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
To nie tak, że się poddaję tylko mnie to strasznie męczy. Kiedys to się zaopatrywałam na dzień @ w dzień kiedy miał przyjść ewentualnie dzień wcześniej, a teraz? Wszędzie łazić z paka pieluch bo a nóz widelec cykl będzie 24 dniowy:-( Kiedys to było fajnie, obliczyło się na kalendarzu i zawsze wtedy był

Danao poczekaj z 2 dni jak fasola jest to zostanie i wtedy zatestuj
a u mnie ten cykl wogole zabawny cycki przewaznie bola jak nie wiem a w tym cyklu zero
i na posiew nasienia sie wybieamy z emkiem tylko trzeba ustalic kiedy

Tak tez zamierzam zrobić, przecież kto wie? Moze ten cykl akurat być 28 dniowy? Ja nie mierzę tempki, tak więc zielonego pojecia nie mam. Jedynie to w ogóle nie mam objawów na @, co oczywiście nie znaczy, ze nie pojawią się np jutro
Tak czy owak, jak @ nie będzie to zatestuję w piątek:-)

Ostatnia edycja:
To ja jestem z nas najlepsza ...bo objawy na @ mam już od 4 dnia fl....:-D:-D więc z dokładnością co do dnia i godz. Wam już mogę powiedzieć kiedy ta wredota :wściekła/y:przylezie...
Chociaż jest fajnie bo bolą mnie cycki a już dawno nie bolały a jeszcze fajniej jest bo mnie bolą same w sobie bo jak dotykam to nic zupełnie mogę tarmosić ile wlezie... nie no muszę to zapisać jako nowy objaw @... ale mam cholera dół :-(

reklama
Prosze mi sie tu nie dolowac!!!! Powiedzialam ze bede was zarazac to bede!!! Tylko odbiore dzis wyniki bety, i jak bede wiedziala ze jest wszystko ok to bedzie masa fluidkow dla was dziewczynki!!!

U mnie teraz sie zaczela faza strachu... Juz do mnie chyba dotarlo, ze to ciaza ale strach jest niesamowity... Czy wszystko bedzie w porzadku... Boje sie jak diabli!!!

Danao - ja kiedys tez mialam cykle ksiazkowo co 28dni. Potem mi sie troche pozmienialo i @ mogla nadejsc miedzy 25 a 30 dc. Dlatego teraz jak byl juz 31 dzien i nic sie nie dzialo to wiedzialam ze cos jest na rzeczy... Jesli dasz rade to wytrzymaj do dnia w ktorym max powinnas miec @ i wtedy zatestuj.

Do góry