reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Nadrobiłam :tak: ostatni raz tu napisałam13.09 a później miałam wolne ,to mężem się zajmowałam :-p
Hej dziewczynki;)

Anastazja- no to niezle;D Ja na miejscu tego sasiada nic bym sie nie odezwala hihi;D
z sąsiadem żyjemy spoko, też mu kiedyś powiedziała że stęka podczas seksu - bo mamy ściany cienkie ,a sąsiad głośny :-D

No to GRATULUJĘ! Widziałam że jak jedna to i druga :-p to zaraz wszystkie po kolei :tak:

lajka - co u Ciebie?
Roza - nie obijamy się , jak Ja , tylko piszemy częsciej :-p
Nikusia - jak to sąsiadka u góry powiedziała swojemu narzeczonemu - "wpier''ić Ci znowu" :szok: za takie myślenie, wyłącz mózg - tam jest taki przycisk OFF - wyłącza wszystkie objawy @ :tak::tak:
zuzanka -a Ty byłaś w ciązy? czy Ja coś niedoczytałam :sorry2:?
dana - j.w. dla koleżanki Nikusi :-p:-p wiesz a niedługo będę furą pocinać , to do Ciebie zajadę i dostaniesz taką zj''kę że pół Polski usłyszy :-p:-p

Aha no i powiem Wam , że możecie uważać mnie za wariatkę, ale wierzę w tę książkę ( zatrzymałam się na 3 rozdziale i od początku już 3 razy słuchałam, bo zapomniałam przegrać dalsze części :-D), działa , działa i jeszcze raz działa. A przede wszystkim mam lepsze samopoczucie, więcej się uśmiecham, chyba nawet mi się cera poprawiła :rofl2:

Byłam na echu serca we wtorek - wiem tyle że nie ma żadnej wady serca - to jest najważniejsze, reszta to pikuś, jeszcze tylko 10.10 sprawdzą mnie holterem , ale to tylko formalnosc, arytmię na 100% mam od stresu - który eliminuje ze swojego życia :tak:.
Byłam na usg tarczycy - ale wiem tyle co nic, lekarz powiedział że omawiać wynik będziemy na wizycie i tyle, jak zaczął robić USG to spytał kiedy wizyta, ale myślę że jakby było bardzo źle - to by od razu powiedział, a tak to 28.08 na wizycie wszystkiego się dowiem :tak::tak:
No i co poza tym, a no poza tym to miałam weekend gotowania, taką miałam ochotę na gotowanie że zrobiłam banice wg przepisu lidla , upiekłam drożdżówki z marmoladą, zrobiłam schabowe na obiad, a dzisiaj chyba schabowe z suszonymi pomidorami i serem mozzarela będziee :-p
Pogoda wspaniała , zycie piękne.
Cytat na dziś z książki : Co wewnątrz to na zewnątrz, co u góry to na dole :-)

ps. byliśmy wczoraj w Smyku wybrać prezent dla mojej chrześnicy - małżonek stwierdził ze już na pewno mógłby mieć dziecko bo mu się strasznie te zabawki wszystkie podobają :)

Ostatnia edycja:
kasienka - no to jeszcze raz GRATULUJĘ! Teraz musisz sie nastawić że wszystko JEST dobrze, że JESTES świetną mamą, a Twoje dziecko jest zdrowe i szczęśliwe:tak:
nikusia - bój się bój :-p jak mieszkasz w promieniu 230 km od Krakowa to do Ciebie też dojadę :-D:-D:-D

reklama
Do góry