reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Witam się i Ja :-)

dołączam do osób z bolącym gardłem, tylko u mnie to boli od przeziębienia, a nie jakieś tam objawy @ :-p
lajka - za wcześnie chyba żeby mówić o inseminacji, po 1 - tak jak kasienka pisze , jak się bierze jakiś lek - to kuracja trwa minimum 3 mies, po 2 - trzeba najpierw próbować wspomagaczami - zresztą o ile dobrze pamiętam to progesteron masz za niski - więc może od tego trzeba zacząć, po 3 - uśmiechnij się, idź na spontan i przede wszystkim uwierz że i Tobie jest dane być w ciąży :-)
sun - piękne wiamodości:tak: powiem Ci że w szoku jestem że to już 7 tydzień :szok: no ale z drugiej strony, tak długo nie chciałaś robić test :-p
kasienka - powtarzasz jutro betę , zeby sprawdzić czy przyrasta?
zuza - przykro mi :-( ale to jest ten promyk który musi być dla Ciebie nadzieją - że możesz być w ciąży - nie ma innej opcji :tak::tak::tak:
dana - dostała wczoraj @ i się zawinęła w koc z winem - pewnie dzisiaj głowa ja boli ;-) wrzesień jeszcze się nie skończył - zagnieździć się jeszcze może i we wrześniu :-p

Czesc;)

Anastazja- nie ide na bete nie bede sie denerwowac;) W czwartek wybieram sie do gina, moze da jakies wspomagacze;)

Danao - dziekuje i zarazam ~~~~ ;)

Kwiatuszku - tez zarazam ~~~~~~ moze @ nie przyjdzie;)

Alez mam duze (.)(.) Moglyby takie pozostac;) I bola mnie pachwiny, ale to chyba dobrze - znaczy ze rosniemy tam w srodku;)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

Kasienka będzie dobrze zobaczysz &&&&
Danao nowy cykl nowa nadzieja ,ja to czasami myślę ,że dobrze,że w ogóle ta @ jeszcze do nas przychodzi to znak,że jeszcze jest ok :tak:
kwiatuszek &&&&& trzymam ,żeby podłą nie przyszła @ &&&&&

ja kopytka gniotę sosik już mam :tak:

dana - niech by się paliło i waliło, nawet jak będzie 3 wojna światowa - rodzisz latem 2013 i kropka :tak::tak:
zuza - dokładnie, dobrze mówisz , dobrze że jeszcze przychodzi , to znaczy że jeszcze zdolne do "zapłodnienia" jesteśmy :-p
kasienka - wybacz mi moją sklerozę, ale masz jakieś zalecenia przy tej ciąży? 1 poronienie to przypadek, a 2 to już nie. Jakieś podejrzenia przyczyny ?

A Ja chyba zaczynam chorować, zimno mi jest, gardło mnie boli, katar - świetny prezent na rocznice, będziemy leżeć pod kocem z winem i schabowym :-p

Anastazja - pojde do gina w czwartek to wszystko sie dowiem. Narazie staram sie troche oszczedzac, nawet w pracy. Z szefowa mam uklad kolezenski wiec mam luz;)
Pierwsza fakt - totalny przypadek, bo na zasniad groniasty kompletnie nie mamy wplywu. Druga - nie wiadomo co sie stalo. Potem mi wyszlo ze przechodzilam cytomegalie - byc moze wlasnie wtedy. Ale to tez nie wiadomo.
Wiec licze na to, ze tym razem zaden pech sie nie przydazy...

reklama
Do góry