reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Nikusia - nie zauwazylam zadnych objawow... Poza bolacymi, wielkimi (.)(.) i rzeczywiscie zylki na nich staly sie bardziej widoczne . No i czasem mnie brzuch pobolewal. Zreszta ja ten cykl uwazalam za stracony bo sexik byl tylko 3 razy w ciagu calego he;D I nawet nie myslalam ze moglo by sie udac wiec nic sobie nie wmawialam ;)
A w tamtych ciazach przed @ objawy podobne. Dopiero pozniej doszly mdlosci - moze cos kolo 6 tygodnia. No i sennosc. Ale ja ogolnie jestem spiochem;D

A jak juz bede po wizycie u gina i dowiem sie, ze wszystko ok to bede was intensywnie zarazac kochane;D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki!:-)
Takie pytanie mam głupie trochę... Jak miałam ostatnio dwa krótkie cykle bo tylko 24-dniowe, to jak myślicie, w którym dniu aktualnego cyklu mogłabym ewentualnie podjąć jakieś testowanko? Dzisiaj mam 25 dzień

Kasienka- no dobra ale w jakim momencie cyklu stwierdziłąś, że są duże, bolesne i że masz żyłki....nie wiem na 3 dni przed @ na tydzień przed @... Bo widzisz skoro nie 1 raz jesteś w ciąży to może to jest prawda, że każda ciąża ma zupełnie inne wczesne objawy... Powiem tak...ja i tak wiem, że u mnie cykl stracony bo niestety ale objawy mam dokłądnie takie same jak w poprzednich 30 cyklach... więc dla mnie żadna nowośc... ale skoro to nie pierwszy Twój raz...to może zauważyłaś też różnicę???
DANAO - Mh...no wszystko moim zdaniem zalezy od objawów... ja nawet jakby mi się cykl wydłużał a objawy byłyby dla mnie typowe to bym nie testowała... no ale jeśli się nie obserwujesz to może nie wiesz czy akurat ten objaw zwiastuje @...może zatestuj...

Nikusia - (.)(.) zaczely mnie bolec jakos zaraz po owu. Ale ja tak czasem mialam tez w normalnych cyklach. A tak naprawde to nie przygladalam sie objawom bo nie sadzilam ze cos z tego bedzie. Wiec skojarzylam wszystko dopiero jak @ nie przyszla. A w tych poprzednich to tak do konca nie pamietam, ale chyba raczwj bylo podobnie... Generalnie objawow ciazowych chyba raczej nie odroznila bym od tych przed @...

reklama
hej
nie mam pojecia jak wyliczyć średnią:-( Kiedys to były piękne cykle ( zanim się starać zaczęłam i trochę na początku) 27, 28 dni. Teraz przewaznie jest 25, 26 dni. Ostatnie 2 cykle 24-dniowe. Masakra jednym słowem, od soboty czekam na @, który równie dobrze może przyjść w czwartek nastepny, wcale się nie spóźniając:-(

Do góry