reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Nikusia ja mam to samo :-) lubię swój domek i być panią domu :tak:prać,sprzątać i gotować to najbardziej ,ale jak każdy czasem mam dość ale to z reguły jak się ma zły dzień to wtedy się bym zamieniła na jakąś robotę we fabryce;-)
na razie mam swój salonik imam nadzieje,że się rozkręci nie długo :tak:

reklama
Dziewczynki, ale ja się wcale nie smutam :-) jest dobrze... tym bardziej, że w tym cyklu na nic nie liczyłam... bo byłam chora i mało współżyłam... ;-) ale nowy cykl to nowa nadzieja... :-)

No i proszę, nie było mnie parę minut a tu już takie decyzje zapadły :-D:-D:-D powiadam Ci wytrzymaj do rocznicy :-p:-p Ja się już przekonałam że wykresy to tylko tylko wykresy, jak się nudzę to przeglądam i ciążowe i mniej ciążowe- jakie widzę skrajności :szok: więc nie ma co - liczymy na cud, a jak nie to wspieramy się dalej :tak:

sun7 :**** dobre podejście tak trzymaj ,mówię Ci uda się jeszcze chwila i będzie maleństwo....idę sięp odszykować bo jadę z M do banku

będę później
miłego

Anastazja - DOKŁADNIE TAK :tak: ja czasem przeglądając wykresy na 28 dni, te ciążowe byłam zszokowana...bo w życiu bym nie pomyślała, że one ciążą mogą się skończyć...Los, organizm itd czasem płata figla...
Podejście SUN- SZACUN!!! Dlatego ja w takich momentach lubię to, że wiem co dokładnie się w moim organizmie dzieje... u mnie jest nawet śluz cyklicznie występujący w fl....uwierzcie mi, że ja mam dokładnie 8 dnia fl śluz PR no dokłądnie jak w zegareczku...zresztą jest jeszcze kilka takich fajnych moich cyklicznych spostrzeżeń ...no i w sumie fajnie bo na betę ani testy kasy wydawać nie muszę bo wiem czego się spodziewać... z drugiej strony Boże jak bym chciała się móc połudzić że może....:dry:
Zuza- znaczy się, że ten Twój suwaczek w kulki leci iże nie jesteś w 2 dniu nowego cyklu????MH...ciekawe ciekawe :confused::happy2: ale ja tam nic nie mówię :tak:

nikusia - odnośnie wykresu zuzy - to 2 dc to był 6.08 - też się na to złapałam :-D ciężko mieć tak wszystko jak w zegarku kiedy hormony szaleją :-( pewnie masz wszystko w normie w hormonach i stąd tak fajnie masz , mi polecaiał tarczyca i pewnie też parę innych - ale już nie sprawdzałam nawet :no:
Przypomniało mi się, parę dni temu na ovufrien była porada - że lubrykanty i ślina powodują że plemniki robią się gorszej jakości, także jak przyjdzie i się skończy @ , seksik uprawiamy tylko "poprawnie" :-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

aaaa to i ja też to czytałam...uśmiałam się no :-D...chociaż nie powiem my zakupiliśmy conective plus czy coś takiego ...ale ja nie narzekam na brak śluzu podczas dni płodnych więc i tak go w te dni nie używamy...
No mam jak w zegarku i pytanie...co z tego :confused::confused::confused: JA CHCĘ BYĆ W CIĄŻY!!!!!!!!!:happy:

juu ogarnęłam bank ,teraz zjadam obiadek ale coś z tą śliną jest heheh też gdzieś czytałam :happy::rofl2: coś mnie jajnik lewy boli ,pewnie to na @ a mój ten suwaczek to dziwny jakiś nie wiem o co mu chodzi ??:baffled::confused:

reklama
A ja sie zastanawiam jak to jest z ta stymulacja... Jesli jest wiecej niz jeden pecherzyk , i wszystkie pekna a tylko jeden zostanie zaplodniony to co dalej z reszta ? Czy wtedy moze wystapic jeszcze "okres"... ?

Do góry