reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

hej dziewczyny
ja dopiero zjadam śniadanko :tak:
anastazja no ja mam 33 dc ale ja ostatnio miewam długie ,no nic dzisiaj mam kontrolę u gin po drożności więc spoko w razie co to pewnie każe mi zrobić betę to jutro podjadę jak @ nie będzie bo szczerze mówiąc to nie mam żadnych objawów ani na @ ani NA II
sun7 &&&&&&&&&&&&&oj coś czuję II ;-)
Nikusia mogę podrzucić troszkę energii bo mnie dzisiaj nosi ;-):-)

reklama
Mysiak to jak już sama nie wiem... z tego co piszesz, że owulka byłam później to na 100% nie ma fasolki... dobrze, że sprowadziłaś mnie na ziemię... ;-)

Anastazja nie mam testu.. i z tego wszystkiego wogóle nie będę robiła... poczkam na przyjście @ i zaczynam kolejny cykl z monitoringiem i badanie HSG a następnie inseminacje... :-)

sun.. ja ci kochana tylko napisałam ze tak mogło być a nie ze tak było... mogłaś mieć dwa pecherzyki, czesto tak jest w cyklach stymulowanych, mogły pęknąć w różnym czasie :) szkoda, ze nie robiłaś testów owulacyjnych bo to też by pięknie pokazało.

nie mam wglądu kiedy się z małżem kochałas... a co najwazniejsze masz 50/50 procent szans na ciaże i na @...

Nie ma sie co łamac, od razu przesądzać o braku ciąży....
Ja zaciskam za Ciebie kciuki i wiem co to sie denerwowac, sama czekam na maleństwo i też mam klopoty z zajsciem...(na 12 lat staran 1 zywe dziecko)

Mysia w granicach tych dni w których ty sugerujesz owulkę nie kochałam sie z mężulkiem.. tak więc na 100 % nie będzie fasolki... ale będzie dobrze... kolejny cykl, kolejna nadzieja... w tym cyklu nie liczyłam wogóle na fasolkę, właśnie dlatego, że nią miałam monitoringu, przez chorobę... Fajnie, że jesteście takie kochane i można się was poradzić.. ;-)

anastazja mam teraz wolniejsze dni to sobie pozwalam na leniuchowanie rano :tak:teraz kawkę spijam z ciastkiem
mysiak sorki ale jak sun7 nie chce testować to niech nie testuje i poczeka na rozwój sytuacji to jest moje zdanie :tak:i wierzę że będą II sun7 nadzieja zawsze co miesiąc w Nas będzie więc ja bym się aż tak nie sugerowała tempką znam mnóstwo dziewczyn gdzie tempka wskazywała brak owu a okazało się ,że są w ciąży później ....głowa do góry !!!

sun co było kochana to okaze sie za max 2 dni :) a testu nie zaszkodzi zrobic :) pamiętaj, ze npr to tylko liczby i temperatury itp.. zdarzaa sie błędy w pomiarach, zakłócenia, wiec rownie dobrze ja się mogę mylic: )
podzieliłam sie tylko moją wiedzą teoretyczną.. a jak byłow rzeczywistości nie wiadomo.... teoria nie zawsze bywa słuszna:)

pozdrawiam i uciekam bo obiad musze upichcic :)

zaciskam mimo wsyztsko kciuki

reklama
Mh...SUN .... wiesz co???Ja również zerknęłam na Twój wykres i za nic nie uznałabym (jako osoba stosująca NPR OD ponad 15 lat), że FL zaczęła się tam, gdzie ją zaznaczyłaś...
Moim zdaniem patrząc tylko na temperatury - (a to bardzo mało aby określić precyzyjnie, że "mogło" dojść do owulacji), 1 dniem fazy lutealnej ...jest 28 dzień cyklu, a tym samym masz dzisiaj 14 dzień fl...
Z drugiej strony gdybyś zaznaczyła na wykresie coś więcej, np odczucia, obserwacje śluzu, moglibyśmy interpretować wcześniejszy skok i spadek 26 dnia cyklu (jako możliwy implantacyjny) ... Widzisz ja tam życzę Tobie serduszka małego i do końca &&&&& kciuki :tak:...i czekamy tylko na dobre wieści!!!
Zuzanko- zazdroszczę, ja tam bym posiedziała w domku:tak:...powiem Wam, że podczas urlopu stwierdziłam, że absolutnie nie potrzebuję wspinać się po szczeblach kariery, ja mogę siedzieć w domu wychowywać dzieci, odprowadzac je do szkoły, prać i myć te moje 15 otworów okiennych :tak:...mogę te moje metry dzień w dzień sprzątać...obym do pracy jeździć nie musiała :baffled:

Do góry