reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
hej laseczki Zuzanka &&&&
Sun &&&
Kasienka to moglas miec trojaczki tez
Sun &&&
Kasienka to moglas miec trojaczki tez
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
hej dziewczyny
ja po wizycie u gin i powiedziała mi ,że mam endo 18 mm i za 2 -3 dni zrobić test nie wiem co mam myśleć zasiała cień cienia:-blink:
No to trzymam kciuki :-)
sun - za Ciebie również
kasienka - a Ty kiedy masz nie dostać @ ? ;-)
Kiepsko się dziś czuję , ledwo rowerem do pracy dojechałam, moje mięśnie tak zastały że szok Niech przyjdzie ta wredna @ i od razu zaczynam jakieś ćwiczenia bo niedługo będę grubsza od słonia
Miłego dnia dziewczynki :-)
ps. nie wiem czy macie profil na FB, ale od paru tygodni w reklamach cały czas wyświetla się reklama bebiko - "Jesteś w ciąży" wygraj coś tam blebleble :-(
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
sun ??? jakies zwiastuny?
Kwiatuszek nie... ale wczoraj dziewczyny sprowadziły mnie na ziemię, i powiedziały mi, że owulkę miałam zdecydowanie później, niż ja sądziłam... z tego wynika, że @ powinna przyjść jutro lub w niedzielę... Ale nawet nie jestem z tego powodu smutna, tym bardziej, że na nic kompletnie się nie nastawiałam w tym cyklu...
Nikusia82
Sun - mh... dawaj wykres... nie to, że na ziemię Cię ktokolwiek sprowadzał... bo moim zdaniem jeśli bzykanko było a @ nie ma to szanse są...Tym bardziej, że nie wnikasz jakoś specjalnie w obserwacje cyklu więc nadzieję możesz mieć &&&&& dopóki @ nie ma!!!
ZUZA ???????Dawaj nam jakieś wieści...pobiegłaś na betę????
Anastazja- starość nie radość :-)...nie no żartuję... ja mam na FB ale zabij mnie już nie zwracam na to uwagi, zawsze będą laski w ciąży i zawsze wszędzie widzieć będziemy mamusie z wózeczkami...ehhhh
ZUZA ???????Dawaj nam jakieś wieści...pobiegłaś na betę????
Anastazja- starość nie radość :-)...nie no żartuję... ja mam na FB ale zabij mnie już nie zwracam na to uwagi, zawsze będą laski w ciąży i zawsze wszędzie widzieć będziemy mamusie z wózeczkami...ehhhh
kwiatuszekq20
sun ja nierz bol owu czuje w chwili owu a nieraz dopiero na drugi dzien wiec sie nie sugeruj tym tylko jutro testuj
Witam dziewczyny :-) starany się z mężem zajść ale nie wychodziło, zdecydowałam się na wizyte u ginki dość późno chyba nie chciałam usłyszeć ,że coś może być nie tak ale stało sie nie ma owulacji i moje pytanie do was czy brałyście kiedyś taki zestaw leków na stymulacje owulacji wiec tak najpierw FEMOSTON i mam go brać bez przerwy, potem od 1dc do 5dc CLO i jeszcze DOSTINEX? pozdrawiam serdecznie
reklama
Dziewczynki nie będę testowała... w poniedziałek wyjeżdżam na wakacje i to się teraz liczy... czekam na rozwój sytuacji...
Nikusia tu masz mój wykres... Obserwacja cyklu - enpr.pl - dziewczyny mówią, że owulka była 24 - wtedy nie współżyłam wogóle więc nie ma szans na dzidzie.. ja współżyłam wtedy kiedy ja mam zaznaczony wzrost tempki...
Agza Witaj..... :-) odnośnie leków to ja biorę CLO od kilku m-c...
Nikusia tu masz mój wykres... Obserwacja cyklu - enpr.pl - dziewczyny mówią, że owulka była 24 - wtedy nie współżyłam wogóle więc nie ma szans na dzidzie.. ja współżyłam wtedy kiedy ja mam zaznaczony wzrost tempki...
Agza Witaj..... :-) odnośnie leków to ja biorę CLO od kilku m-c...
Podziel się: