reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Zuzanka ja chcę:-):-) super że zakończyliście kurs i kciuki trzymam za was:-)

Sun kciuki trzymam:-)

Anastazja widze że ZUS za skóre zalazł tobie:baffled:

Dana piesek ładny ;-)

Dziewczynki nie mam siły was nadrobić, wpadam zobaczyć co u Was słychać:-). Ja mam urwanie głowy w pracy - wrzesień, mam grupę 3latków w tym roku i nie wiem w co ręce włożyć...

Poza tym nasza Maja poszła od oddziału przedszkolnego i dziś mówi że iść nie chce bo nie miała się z kim bawić:-:)-( buuu jak mi smutno sie zrobiło:-:)-( ehhh mam nadzieję że jutro lepiej będzie.

Przepraszam że tlkoo sobie ale pozdrawiam was mocno,mocno:-):-)

reklama
Roza no to faktycznie serducho kłuje:-(

no to piszę :)

Pasta z fety i orzechów:

• 20 dag orzechów włoskich
  • 20 dag fety
  • strąk papryczki chili
  • ząbek czosnku
  • 4 łyżki greckiego jogurtu
  • 2 łyżki oliwy

Orzechy drobno siekamy,osączamy fetę,rozdrabniamy z chili usuwamy nasionka miąższ drobno siekamy,czosnek wyciskamy.Wszystko ładnie mieszamy dokładnie dodajemy jogurt i oliwę.Przekładamy do miseczki orzechy jak zostaną można udekorować a odrobiną oliwy polać na wierzch pasty .

GOTOWE I SMACZNEGO
yes2.gif
biggrin.gif

Zuzanko a no kłoje zwłaszcza że zawsze była pod opieką moja, nawet w przedszkolu co wyszło tylko na złe:-:)-( ale mam nastrój:no:

Feta i orzechy - brzmi ciekawie:-)

idę przyszykować córę na jutro - dobrej nocki:-)

Czyli wrzesień i październik obfitował będzie w rocznice :-) my 9 obchodzimy 4 października i wypada czwartek i jeśli wysztko będzie jak w kalendarzu to będę wtedy miała ...mh... 11 dzień cyklu- pytanie zasadnicze, na którą zmianę mąż będzie miał bo od dwóch lat siedzę z siostrą w moje rocznice ślubu :-D...bo on wtedy w pracy...no ale cóż poradzic... My w sumie nic szczególnego nie robimy, zawsze jakiś kwiatuszek a ja np. mojemu kupiłam w zeszłym roku portfel... ale to tak wiecie ;-)
No i kurna policzyłam w między czasie oczywiście która zmiana 2 więc chyba z Wami ją spędzę he he :-D
Moja gwiazda dziś dwie 5 przyniosła ze szkoły :-)...matko cieszyłam się jak głupia ....

Nikusia też jestem dumna jak moja "mała" czyli Karolina siostra przynosi dobre oceny do domu :tak:a w rocznice możemy pić Wasze zdrówko ,a u Was dziewczynki cisza strasznie szybko się robi:-(

Miłej nocki:*

Witam się ...
Zastanawiam się czy tylko ja po metformaxie mam ochotę non stop rzygać :crazy:...no mówię Wam, zgaga, i rzyganie to moje przyjaciółki... ja zniosę wszystko ale boli mnie już nawet żołądek jak nic nie zjem no :baffled:
Zuzanko- a pewnie ja wodą albo herbatą a Wy możecie coś mocniejszego :tak:...ważne, że sama nie będę....Boszzzzzz ale byłoby fajnie jakbym zaszła przed rocznicą ..to byłby dopiero prezent :-)
Dziś mam dzień z serii, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :happy:...w sumie niezłe nastawienie ....
MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH

Witam się z rana dziewczynki :-)

Wredoty nadal nie ma, a tempka poszła odrobinkę do góry...
Jak coś to w sobotę robię test ;-)

Dzisiaj wstałam wcześniej :tak:
Zuzanka ja chcę:-):-) super że zakończyliście kurs i kciuki trzymam za was:-)

Sun kciuki trzymam:-)

Anastazja widze że ZUS za skóre zalazł tobie:baffled:

no zobaczymy czy to zaświadczenie już gotowe, dzisiaj będę dzwoniła to może jeszcze mnie nerwy czekaja:-) zastanawiałam się co z Tobą, ale patrzę że wykres uzupełniasz to pomyślałam że zmęczona po pracy, ale nie zapominaj o nas :-p
no to będziemy wrzesień/październik imprezować :-D
sun - :blink::blink::blink::blink::blink: poczekaj do rocznicy :-p
nikusia - Ja też od rana mam taki dzień, a to dopiero 8 :szok:
zuzanka - a jak u Ciebie z @? bo widzę że dalej czekasz ? :dry:

p.s. na zarzut że wcześnie u nas robi się cicho, usprawiedliwiam się ;) położyłam się na 5 min bo mi strasznie bolał brzuch i dopiero nospa pomogła, no i zasnęłam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Anastazja na innym wątku już dzisiaj każą mi robić test... dlatego zrobię w sobotę, wtedy będzie 42 dc... tak długiego cyklu nie miałam...

Do góry