reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Najlepiej zeby dziecko usypiało tam, gdzie ma sie obudzić, czyli np w łóżeczku.
wyobraź sobie ze usypiasz w sypialni a budzisz się w salonie. też byś była w szoku i byś się szybko wybudziła. a wybudzony człowiek potrzebuje troszke wiecej czasu na ponowne uśniecie.
u nas Filip po jedzonku wieczornym, jeszcze przytomny, laduje w swoim łózeczku i sam usypia. i nawet jesli obudzi się w nocy, to szybciutko dam mu smoczka i on śpi dalej (z tym ze ja nie karmię w nocy)
wyobraź sobie ze usypiasz w sypialni a budzisz się w salonie. też byś była w szoku i byś się szybko wybudziła. a wybudzony człowiek potrzebuje troszke wiecej czasu na ponowne uśniecie.
u nas Filip po jedzonku wieczornym, jeszcze przytomny, laduje w swoim łózeczku i sam usypia. i nawet jesli obudzi się w nocy, to szybciutko dam mu smoczka i on śpi dalej (z tym ze ja nie karmię w nocy)
monikak_80
Fanka BB :)
Elzbietka... hello! Nie zagladalam na forum od wiekow! Sliczny ten Twoj malec!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Elzbietka... hello! Nie zagladalam na forum od wiekow! Sliczny ten Twoj malec!
a dziękuję ci bardzo :-) a jak twoja córeczka. ja już bym chciała starac się o malęńką Ewę
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
A ja o Zosię, ale za jakieś 3 lata :-)
monikak_80
Fanka BB :)
Tak wam zazdroszcze tych przespanych nocy. Moja mała c hoć ma 7 miesięcy nie przespała jeszcze żadnej nocki. Czasami budzi sie co godzinkę, czasem co 3-4, ale wielki z niej głodomor, bo jak tylko dostanie cycusia, poje to śpi dalej
reklama
Mój Zbynio też jadł co 3h jak w zegarku, bardzo długo, a teraz ma 4 miesiące i jeszcze się wybudza z dwa razy, popija herbatkę i zasypia po beknięciu. Bez herbatki 1,5h wrzasku bez spania wiec się poddałam, wolę 5 min picia beknięcie i spanie:-)
Podziel się: