kaatia docelowo daje sab simplex od 2 tygodni,
Widzę, że się rozpędziłam bo napisałam, że mała ma 1,5 tygodnia a ma 1,5 miesiąca.
No właśnie ja widzę, że w pierwszym miesiącu spała lepiej niż teraz.
Teraz jakoś wkurza ją jej własne łóżeczko w którym jeszcze do niedawna spała za dnia, a teraz jak diabeł święconej wody się boi, może dlatego, że większość czasu jest ze mną na dole - bo mieszkam w domu, czasem prześpi na kanapie, ale ogólnie żyje sobie z telewizorem i wszystkimi szmerami kuchennymi, a jak wyniosę do góry to tylko radyjko słychać :*)
Moja też taka płaczka i maruda - chociaż widzę np poprawę z ostatnim miesiące, że jest mniej marudna po jedzonku- za to bardziej marudna i mniej śpiąca jak ma iść do spania wieczornego
Ale to wszystko pogmatwane.
Może to mleko sztuczne jej nie pasuje bo dokarmiam ją enfamilem premium - żarłok jakich mało gryzła mi brodawki a jak widzi butle i pije to aż świszczy jedną za drugą
Więc raczej przypadło jej do gustu, kupki też łądne robi i bez problemu - chociaż czasem musi pocisnąć.Mam nadzieje, że nie wyrośnie mi na zapaśnika
Ale ona chyba musi czuć mnie - bo w łóżeczku swoim mnie nie czuje, a np jak ją kłądę w sypialni w łóżku za dnia to zasypia bez problemu, a do łóżeczka wybudza się od razu.
Za tydzień idę do lekarza w ramach wizyty kontrolnej to się podpytam może coś na brzuszek innego dać, zastanawiam się też nad podaniem wieczorem jakiejś herbatki, ale tyle słyszałam opinii, że dziecko jeszcze bardziej szaleje.