reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z USYPIANIEM dziecka

witam!
Za każdym razem jak córcia jest śpiąca w ciągu dnia i wieczorem po kąpieli to trze oczka.To normalne.Wiec idę i kłądę ja do łóżka.A ona od jakiegoś miesiąca zamiast sie ładnie położyć na boczek, ze smoczusiem to wala sie po calym łózku, jeczy trze te oczy:szok::eek:to na brzuch to na plecy, podnosi pupe, staje na nogi.Nerw mna szarpie bo nie wiem o co jej chodzi:eek:po 10mmin. takich wygibasow odlatuje.Czy ktoras z was tez to miala ze swoim terrorysta:-)
u nas to wygląda tak,w dzień tylko w wózku i nie wiem jak ją odzwyczaić.:-:)-:)-(
a wieczorem po kąpieli i kolacja tak ok 20. to młoda do 22 się kula. i jest dokładnie tak jak u Ciebie, wstaje, bawi się smoczkiem, przytula się do misia, wyrzuca poduszkę :-):-):-) i śpi do 9 - 10:-)

reklama
Drogie mamy poradzie mi co mam robic jak dziecko niechce mi isc spac juz kupilam jej specjalny zel na latwe zasypianie firmy G and G i niepomaga prosze o rady dziekuje.

ticker.php

Moja Lenka ma ponad 2 miesiące i czasami zasypia sama a nie raz muszę z nią chodzić po mieszkaniu i ją lulać. Ostatnimi czasy kładę ją do łóżeczka, daję smoczka i obok niej kładę pieluszkę... Zasypia sama ale niestety nie od razu. Kilka razy muszę do niej podchodzić, ponownie dawać smoczka bo wypluwa. Po kilku podejściach zasypia... Pozdrawiam

MARIA u nas to była reakcja na nowe umiejetnosci (wstawanie, raczkowanie, chodzenie itp. ) . Mlody nawet w nocy przyprzebudzeniu od razu stawal na nózki :p
Przeszło samo, nic z tym nie robiłam.

maria Mój Kacper ma tak samo próbuje zasnać a tu nagle łup i siada:-D, albo hop i stoi w łózeczku a potem płacze jak dla mnie to on to robi pól swiadomie ale po 20 min sam zasypia. Czasem potrafi przez 10 min robić aaaaaa ze smoczkiem w buzi i na boczku na mnie to wrazenia nie robi i nawet nie denerwuje zazwyczaj mu pozwalam na takie cos bo po kilku minutach sam sie kładzie tylko trzeba go przykryć:-)

dzieki dzięki ale nam to już przeszło:-)teraz zasypia albo na łapach albo w wozki ale preferuje raczki odkąd smoczka nie ma.a jak od chodzimy o 17 na basen to pada jak kawka przy mleku :-D:-D

Taki fioletowy on jest bardzo ladnie pachnie to cala seria ich G and G okolo 8zł kosztuje

ticker.php

024013950.png

reklama
Do góry