reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z USYPIANIEM dziecka

Jutro idziemy do szpitala na badania................................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................mam pietra
Wezme laptopa moze podlacze sie do neta to bede z Wami na bierzaco a lbo kolega mi pzoyczy bezprzewodowy

reklama
e-stera koniecznie koniecznie weź tego laptopa - czekamy na gorące wieści ze szpitala
nie martw się !!!! Trzymamy kciuki za Olisia :-):-):-)

....coś cichutko tu na forum czyzby wszyscy na spacerkach z dzidkami byli??....

hej, no ja niedawno wróciłam, Wikuś zupkę dostał, nasz obiadek tez już ugotowany, także przerwa na kawusię i ciasto:-D
ale tez zauważyłam, że cos tak cicho.
Estera, trzymamy z Wikusiem kciuki za Olisia, ja tam wierzę, że wszysto będzie dobrze, także bądź dobrej myśli, i całuski dla Olisia na odwagę, na pewno zuch z niego chłopak:-Dpozdrowionka

A my dziś pierwszą gruszeczkę będziemy wcinać na podwieczorek:tak:mam nadzieję, że będzie smakować

a takie pytanko, czy banany są ok dla takiego malca 4m-ce, bo Estera pisala kiedyś o bananach, ale może to trochę później, boję się żeby jakąś alergią mi nie zareagował

no wiem że w słoiczkach są ale z tymi słoiczkami to tez tak czasem niewiadomo.
Bo ja już nawet słoiczki z wołowiną widziałam od 4 m-ca a wydaje mi się że mięsko to troche później a jeśli juz to najpierw takie delikatne kurczaczek, króliczek...a nie zaraz wołowina

a mój zdolny kogucik:-Dtak obciął pazurki Wikusiowi, że się bidulek podrapał w nocy, ale jestem wściekła na niego, tak to jest poprosić o coś faceta:wściekła/y:
dziś musiałam, poprawkę zrobić, aż się Wiktor wkurzył, ze złości mnie pogryzł:-Dze znow mu paluchy obcinam:-D
w ogóle gryzie wszystko co popadnie, ślini się, ale do zębów to jeszcze..hoho...daleko

no i znów wszystkie mamuśki na spacerkach, my tylko zjemy gruszeczkę za jakąś godzinkę i też idziemy bo ładna pogoda

My już spakowani do szpitala.Oli śpi......ja dzisiaj na samej wodzie, nic przełknąć nie mogę a w nocy pewnie spać nie bedę............
Szybciej niech to zleci i do domku

reklama
cześć dziewczyny, ja jestem nowa na tym wątku, mam nadzieje że mnie przygarniecie:tak: moja zuza w nocy co chwile się budzi na cycusia, zależy jak nocka, ale tak co pół godziny, godzinę, jestemtym już wykończona:-( Dzisiaj usypiałam ją 2h co chwile płakała, pogryzła mi sutki do krwi, nie wiem co jej dzisiaj dolega, Beczeć mi się chce:-(

Do góry