reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z trawieniem

Jadore

Początkująca w BB
Mam taki niesympatyczny problem, dość często odbija Mi się po jedzeniu, czasami też jest mi niedobrze i byłoby to w sumie całkiem normalne, ale jeszcze pojawiają się wzdęcia . Czy to może być jakaś choroba? Czy to oznacza, że organizm ma problem z trawieniem cięższych posiłków?

reklama
na początek spróbuj pić siemie i może jakieś ziołowe tabletki lub napary i ogranicz ciężko strawne pokarmy

Mam taki niesympatyczny problem, dość często odbija Mi się po jedzeniu, czasami też jest mi niedobrze i byłoby to w sumie całkiem normalne, ale jeszcze pojawiają się wzdęcia . Czy to może być jakaś choroba? Czy to oznacza, że organizm ma problem z trawieniem cięższych posiłków?
Od siebie polecam Colon C, jak najbardziej można w ciaży bo to naturalny produkt. I gotowane,duszone ewentualnie pieczone jedzenie ;) i bardziej lekkostrawne

Moze warto zbadac watrobe.......
Albo przestać jeść tłuste jedzenie, i zobaczyć czy będzie poprawa. To samo tyczy się fast foodów. Czasami organizm daje Nam do zrozumienia, że coś powinniśmy zmienić .

Czy to oznacza, że organizm ma problem z trawieniem cięższych posiłków?
Każdy ma problem z trawieniem właśnie ''ciężkich'' posiłków. To nie problem zdrowotny ale dietetyczny ;)

A myślałaś o lekach? Ja na podobne dolegliwości dostalam w aptece chilestil max. Dobry lek, bardzo szybko poradził sobie z dolegliwościami. A miałam tak że jak zjadłam coś smażonego, krokiety, frytki itp to moj organizm wariował. I to dosłowanie. Odbijało mi się, brzuch robił się wielki a potem miałam probelmy z wyproznianiem. Ale co do Twojego przypadku myslę że warto zaczać jeść inaczej. Wiem, że nie zawsze dajemy rade bo wszytsk zawsz kusi:)

reklama
tez niestety miałam taki problem i nie mogłam go wyeliminować zadnymi domowymi sposobami i poczytałam na necie i miałam głowe pełną bo tyle tego znalazłam,ale moja znajoma poleciła mi dicopeg 10g i faktycznie pomogło,ale nie jem fast foodów i słodyczy wiec to pewnie tez przyczyniło sie do lepszego samopoczucia

Do góry