majka20001
Fanka BB :)
i ja sie podpisze pod poprzedniczkami podbarwienie kawą z mlekiem oznacza male krwawienie, luteina lub duphaston pomogą ale je zaleca lekarz takze biegusiem na IP
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bądz dobrej myśli!Witam Mam podobny problem jak wy dziewczyny 4.04 sierdził lekarz ciążę (był to ponad 5 tydzień) Wcześniej miałam delikatne plamienie ale trwało tylko chwilę więc miałam nadzieje że będzie ok. Wczoraj tj 11.04 byłam na kontroli i okazało się że koło dzidzi jest krwiakktóry może jej zagrażać przeraziłam się. Dostałam duphaston i cyclonamine i kazał mi leżeć. W piątek mam iśc do kontroli czy się powiększa czy nie. Nie mogłam w nocy spać a łzy same mi leciały Nie mam jak pomóc naszemu :nasionku"! Ta bezsilność jest okropna. Boje się że coś będzie nie tak a tak straszne pragniemy tego maleństwa W piątek pewnie się coś już wyjaśni. Będą to najdłuższe dni w moim życiu... Trzymajcie proszę za nas kciuki..