Waniliowa na Twoim miejscu poszłabym do innego lekarza. Tzn wiem, że planujesz wizytę w prywatnym gabinecie z wynikami z USG genetycznego, ale gdybyś spróbowala do innego lekarza uderzyć choćby w tej samej przychodni, co? Bo skoro tak Cie to niepokoi, co też dobre nie jest....A testowałaś wydzielinę takim jakimś testerem do wód płodowych podobno dostępnym w aptece?
reklama
Taakie upławy to ja też miałam ;-) Tyle, że kiedy zaczęły przybierać lekko żółtawy kolor już trochę mnie to zaniepokoiło- i słusznie. Teraz biorę Gyno-femidazol i płyny ze mnie wypływają tylko rano, razem z tym co zostało po tabletce. Tamte upławy już się skończyły. Podczas brania dopochwowo luteiny też dosłownie woda ze mnie płynęła, ale wtedy lekarz mnie uspokoił, że to przez tabletki.
aangelh
Początkująca w BB
dziewczyny a ja sie tak zastanawiam czy te plamienia czy upławy o których piszecie to sa jakie takie jak pzed okresem braz i jest ich malo?? ja mam zawsze pare dni przed okresem takie plamienie potem jest dopiero normalny okres. w tym cyklu tez tak mam zaczelo sie od soboty 10 -tego takie lekkie plamienie nic wiecej nic mniej az do dzisiaj a to juz 26 dc...... cycuchy bolą ale ja wiem...... lepiej jakby tego plamienia nie bylo. A okres mam zawsze co 27/28 dni . Zawsze jednak jest to plamienie ktore z dnia na dzien sie nasila a tu w tym cyklu nie ma go tak duzo. Nie wiem wiecie co jak ktoras miala kiedys podobnie niech mi cos napisze. Pozdrawiam wszystkie i zycze samych owocnych staranek!!!!!! zapomnialam dodac ze tez biore duphaston ale od 9 dc przez 10 dni.
iza813
mama Szymka i Samuela
Ja mam jak na razie z tym spokoj,od kiedy poszlam w czwartek do szpitala do gina dostalam globulki dpochwowe,ktore rowniez mozna stosowac doustnie,czuje sie o wiele lepiej,swiezo a nie jak bym miala rybke w gatkach
Rozumiem, że ciąży na razie nie stwierdziłaś/ starasz się ;-)dziewczyny a ja sie tak zastanawiam czy te plamienia czy upławy o których piszecie to sa jakie takie jak pzed okresem braz i jest ich malo?? ja mam zawsze pare dni przed okresem takie plamienie potem jest dopiero normalny okres. w tym cyklu tez tak mam zaczelo sie od soboty 10 -tego takie lekkie plamienie nic wiecej nic mniej az do dzisiaj a to juz 26 dc...... cycuchy bolą ale ja wiem...... lepiej jakby tego plamienia nie bylo. A okres mam zawsze co 27/28 dni . Zawsze jednak jest to plamienie ktore z dnia na dzien sie nasila a tu w tym cyklu nie ma go tak duzo. Nie wiem wiecie co jak ktoras miala kiedys podobnie niech mi cos napisze. Pozdrawiam wszystkie i zycze samych owocnych staranek!!!!!! zapomnialam dodac ze tez biore duphaston ale od 9 dc przez 10 dni.
My tu pisałyśmy sobie o upławach takich nie podbarwionych krwią (plamieniach)
Jeśli chodzi o plamienie, to ja w czasie kiedy miał przypaść okres miałam jednodniowe brunatne plamienie. Ze dwa dni się spóźnił, ale myslałam, że właśnie nadszedł (wieczorem), założyłam tampon i rano wyciągnęłam i stwierdziłam, ze coś sucho było.... Tamponu juz nie zakladałam tylko wkładkę, jeszcze trochę w ciągu dnia plamiło i ... niebo się rozjaśniło. Więcej plamienia nie było. Tylko test ciążowy za jakiś tydzień. ;-) Też bolały mnie piersi jakby mi je miało rozsadzić, a zwykle przed okresem już przestawały. Zmierz sobie temperaturę. Ja miałam podwyższoną temp. całego ciała do 37,1. No i zrób test, jeżeli podejrzewasz ciążę. Już powinien cos wykazać.
Witam jestem w 9 tyg ciąży od 6 tygodnia mam krwiaka byłam juz dwa razy w szpitalu lekarz kazalmi lezec i łykac dupaston lecz dzisiaj sie troche wystraszylam bo pojawiła mi sie mała plamka krwi czy to jest normalne przy krwiaku prosze o odp jesli ktoras Pani miala tak samo
Witam wszystkich.
Jestem tu od dzisiaj a tak naprawde od 2005 po prostu pod starym nikiem nie pamiętam hasła. Mam już jednego synka urodziłam w 2006 i teraz staramy sie o kolejnego malucha. Mam pytanie o upławach. przeczytałam sobie troche waszych rozmów i mam lekkie upławy są gęste i koloru budyniu waniliowego ale ze dwa razy dzisiaj byłu koloru brunatnego. Miesiączka spóźnia mi sie już dwa dni piersi mnie bardzo bolą a test wyszedł negatywnie robiłam go w poniedziałek. Robiłam też test z krwi i odebrałam dzisiaj wyniki norma jest <5,3 a u mnie jest 5,5 więc może to poczatek ciąży. Martwie sie tylko tym brunatnym kolorem czy jest to normalne bo szczeże w poprzedniej ciązy byłam na proszkach podtrzymujących bo krwawiłam. Boje sie tego samego i teraz. Gorąco pozdrawiam i proszę o jakąs rade
Jestem tu od dzisiaj a tak naprawde od 2005 po prostu pod starym nikiem nie pamiętam hasła. Mam już jednego synka urodziłam w 2006 i teraz staramy sie o kolejnego malucha. Mam pytanie o upławach. przeczytałam sobie troche waszych rozmów i mam lekkie upławy są gęste i koloru budyniu waniliowego ale ze dwa razy dzisiaj byłu koloru brunatnego. Miesiączka spóźnia mi sie już dwa dni piersi mnie bardzo bolą a test wyszedł negatywnie robiłam go w poniedziałek. Robiłam też test z krwi i odebrałam dzisiaj wyniki norma jest <5,3 a u mnie jest 5,5 więc może to poczatek ciąży. Martwie sie tylko tym brunatnym kolorem czy jest to normalne bo szczeże w poprzedniej ciązy byłam na proszkach podtrzymujących bo krwawiłam. Boje sie tego samego i teraz. Gorąco pozdrawiam i proszę o jakąs rade
reklama