Byłam dzisiaj na usg w szpitalu. Wczoraj znowu zaczęłam plamić Lekarz stwierdził małego krwiaka i stąd te plamienia. Oczywiście nic mi nie przepisał, nie kazał leżeć, cała Irlandia. Dlatego w czwartek jade do polskiego ginekologa. Z dzieckiem wszystko ok, serduszko bije Najlepsze że sie okazało że to 7 tydzien i 1 dzień a nie jak wychodzi z miesiączki 9 tydzień. Szkoda bo wolalabym żeby to był już 9 tydzień, mniej bym się denerwowała. Ale mam nadzieje że wszystko bedzie ok.
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
kejting, ja dostałam krwotoku w 6 tygodniu... niestety nie było widac serduszka, ale gin stwierdził ze jeszcze da mi tydzień czasu... dostałam duphaston i wyjechałam do rodziców, bo mam małego synka który uniemożliwił mi leżenie... po tygodniu okazało sie ze serduszko pieknie bije, a plamic bede bo zrobił mi sie krwiak podkosmówkowy... no i plamiłam, do 14 -tego tygodnia.... dni sie dłuzyły, ale szło to jakos zniesc...
powodzenia!!!
powodzenia!!!
ja też plamię:-(...a może brudzę?nie jest to krew,tylko jakieś różowo-brązowe upławy.moja lekarka ma to gdzieś mówi,że to może oznaczać dosłownie wszystko...dziś prywatnie zrobiłam sobie beta hcg .wynik-157.000,czyli nieźle całkiem...10 dni temu było 3000:-) mam nadzieję,że to dobry znak.trzymajcie się dziewczyny...musi być dobrze.
michalka25
Fanka BB :)
Kejtig będzie dobrze głowa do góry Przeszłam przez to samo Polski gin tez zaleci Ci leżenie i pewnie duphaston Kontaktowałam się z moją gin w Polsce i ona też powiedziała,że najlepsze co mogę zrobić z krwiakiem to leżeć aż się wchłonie Będzie dobrze wypoczywaj ile wlezie i bądz dobrej myśli
Waniliowa gin zawsze robi mi usg żeby upewnić się,że z maluszkiem jest wszystko ok beta hcg robi się we wczesnej ciąży ale widząc twój przyrost widać,że ciąża pięknie się rozwija:-) wypoczywaj a wkrótce zobaczysz jak bobasek wierci się w środku Powodzenia życzę
U mnie raczej dobrze, muszę jeszcze dużo leżeć bo mam żółte upławy od krwiaka jak za dużo się ruszam No i brzuchol juz pomału rośnie;-)
Waniliowa gin zawsze robi mi usg żeby upewnić się,że z maluszkiem jest wszystko ok beta hcg robi się we wczesnej ciąży ale widząc twój przyrost widać,że ciąża pięknie się rozwija:-) wypoczywaj a wkrótce zobaczysz jak bobasek wierci się w środku Powodzenia życzę
U mnie raczej dobrze, muszę jeszcze dużo leżeć bo mam żółte upławy od krwiaka jak za dużo się ruszam No i brzuchol juz pomału rośnie;-)
Mamuska_82
Zaciekawiona BB
Mnie pomoglo- jestem dzis w 35 tc a malutka Hania fikolkuje w brzusiu;-)
To troszke zalezy- czy przyczyna lezy po stronie hormonalnej u kobiety (za malo progesteronu ), czy problem lezy po stronie plodu- tzw. "selekcja naturalna" .
Mam nadzieje, ze w Twoim przypadku jest to ta pierwsza przyczyna. Trzymaj sie i powodzenia!
To troszke zalezy- czy przyczyna lezy po stronie hormonalnej u kobiety (za malo progesteronu ), czy problem lezy po stronie plodu- tzw. "selekcja naturalna" .
Mam nadzieje, ze w Twoim przypadku jest to ta pierwsza przyczyna. Trzymaj sie i powodzenia!
Byłam wczoraj u pl gina. Krwiaka mam wielkości 1,5 cm na 0,5. Dzidziuś ma 12 mm. Ale nie plamie z powodu krwiaka ale z nadzerki. Mam przepisane te same drogie leki ale podobno sa znacznie lepsze, do tego maz ma mi kupić luteine i nospe jak bedzie w Polsce. Ja niestety nie moge lecieć za tydzien musze cały czas leżeć. Ale cieszy mnie ze z dzidziusiem wszystko ok i ze te plamienia (ostatnio spore) sa z nadzerki. Kolejna wizyta 24 wrzesnia w szpitalu.
michalka25
Fanka BB :)
kejtig cieszę się bardzo,że z dzidziusiem wszystko ok Poproś kogos w Polsce niech Ci przyśle leki pocztą Mi tata przysyła właśnie nospę w zwykłej kopercie bąbelkowej i po 2 dniach już mam
Taki widocznie nasz urok ja już w 15tyg i ciągle leżeć muszę no i migreny mi żyć nie dają kurczę ile trzeba się namęczyć żeby zdrowego bobaska urodzić
Trzymam mocno kciuki za Was no i miłego leżenia
Taki widocznie nasz urok ja już w 15tyg i ciągle leżeć muszę no i migreny mi żyć nie dają kurczę ile trzeba się namęczyć żeby zdrowego bobaska urodzić
Trzymam mocno kciuki za Was no i miłego leżenia
reklama