Ty wogóle jesteś Alfą i Omegą. Znasz odpowiedzi na wszytskie pytania i z każdą sytuacją poradzisz sobie sama......;-). Ja sie tam nie leczyłam bo doradzali mi isc do psychologa ale stwierdzilam ze nic mi to nie da tylko sie wygadam a to mnie nie zmieni. Słowami sie nie wylecze.
W wieku 20 lat pozjadałaś wszytskie rozumy i wszytskim świetnie doradzasz
Nie przesadzaj......nie robimy z Ciebie idiotki;-)... Nie rób ze mnie jakiejs idiotki
Wszytskie Cię śledzimy i zachodzimy w głowę skąd Ty masz takie pomysły na wszytskoMama Boo Co ty mi gadsz???? Jakos dziwne ze ty ciagle piszesz tam gdzie ja jestem... Śledzisz mnie czy cos...
Depresja to nie jest stan emocjonalny, ani potocznie nazwany kiepski nastrój. Depresja o zaburzenie psychiczne, które nie trwa 2 miesiące, a juz napewno nei przechodzi samo z siebie.paula3 Widzisz jestem skazana na nieakceptowanie moich wypowiedzi:/
Litości
Wiem co to depresja i wiem jakie sa jej objawy i wiem jakie ja mialam objawy. Jakbym niewiedziala to nie nazywał♦a bym tego stanu który mialam depresja
Osoba, która ma depresję jest leczona terapeutycznie albo farmakologicznie.
Od tak sobie nie przechodzi......;-)
Zanim zaczniesz się wykłócać o coś o czym nie masz zielonego pojęcia poszukaj czegoś na ten temat chciaż w Wikipedii.......bo póki co to się ośmieszasz.