AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Boże...aż żal wchodzić czasami na forum...wszędzie gdzie pewne osoby tam kłotnie..Co ta truskawka powiedziała znowu złego??? Tylko tyle że autorka postu może mieć depresję poprodową ) bo tego się nie da wykluczyć w 100% ) ? Nie wiem o co Wam dziewczyny chodzi.... Jak ktoś prosi o rade trzeba brać wszystkie możliwości pod uwagę... a nie wymądrzać się....
Co do mojej opinii , jeszcze nie wiem jak to jest po porodzie i jak będzie ze mną...Ale jest to na pewno wielka zmiana w waszym życiu i nie możecie z siebie rezygnować tylko nauczyć się żyć razem w nowej sytuacji...Nie warto się poddawać tylko temu że miesiąc temu było dobrze a teraz jest się po porodzie i musi być zle...Wierze że zza tych chmur wyjdzie słońce...
Co do mojej opinii , jeszcze nie wiem jak to jest po porodzie i jak będzie ze mną...Ale jest to na pewno wielka zmiana w waszym życiu i nie możecie z siebie rezygnować tylko nauczyć się żyć razem w nowej sytuacji...Nie warto się poddawać tylko temu że miesiąc temu było dobrze a teraz jest się po porodzie i musi być zle...Wierze że zza tych chmur wyjdzie słońce...