Ja na szczęście nie mam problemu z karmieniem, karmię tylko piersią co ok 3 h, Mała ładnie ssie Ale myślę, że to dlatego że to druga dzidzia, bo przy synku co prawda też tylko piersią karmiłam ale na początku źle ją podawałam i miałam poranione brodawki. Chodzi o to, żeby Dzidzia chwyciła nie tylko samą brodawkę ale i otoczkę i to jak najwięcej. Ma mieć szeroko otwartą buźkę i wywinięte ustka, wtedy masuje otoczkę i mleko ładnie leci...
Mam pytanie do Mam, które urodziły maluszki w ostatnim tygodniu Jak myślicie, kiedy pierszy spacer przy tej pogodzie? Bo nie mam pojęcia, a położna przyjdzie do mnie dopiero pod koniec przyszłego tyg.
I jeszcze jedno...Jak często psikacie pępuszek octeniseptem? Bo zapomniałam dopytać w szpitalu...
Mam pytanie do Mam, które urodziły maluszki w ostatnim tygodniu Jak myślicie, kiedy pierszy spacer przy tej pogodzie? Bo nie mam pojęcia, a położna przyjdzie do mnie dopiero pod koniec przyszłego tyg.
I jeszcze jedno...Jak często psikacie pępuszek octeniseptem? Bo zapomniałam dopytać w szpitalu...