AniaSm
Fanka BB :)
agutek ja używałam po ciąży z Kubą z Radicala szampon wzmacniający i faktycznie coś dawał , dzięki za przypomnienie ,
już za tydzień będe w PL to sobie go kupię :-)
już za tydzień będe w PL to sobie go kupię :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo włosy wypadają, wszędzie ich pełno strasznie to wkurzające, ja mam mało włosków powtarzam że zaraz łysa będę:-(
kupię sobie ten szampon co agutek poleca Revalid może coś pomoże, a gdzie go kupić można w drogerii czy w aptece
agutek ile czasu stosowalas ten Radical ampulki? Jest 15szt w opakowaniu, ile ich warto zakupic zeby byl efekt?
Mi tez wlosy wypadaja garsciami, makabra bo ciagle znajduje je na Kindze mimo iz chodze w spietych.
powiedzcie mi czy po uzyciu tego szamponu Radical stosujecie jakies odzywki? Ja musze cos uzyc bo nie mam szans zeby inaczej rozczesac wlosy i nie wiem czy uzywac to co zawsze (Loreal Elvive) czy cos specjalnego?