reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

reklama
asia zamierzasz niebawem rozszerzac diete? Moze akurat deserki owocowe pomoga na kupe? Jablko, jagody, sliwki.... Te owoce tez mozna wypatrzyc w sokach dla dzieci. Jesli chcesz zaczynac od soku to moze poszukaj wlasnie polaczenia jablko z czyms?

Dostalas moze przesylke od Hipp? Jesli tak to tam jest broszura z info o tym jaki produkt moze dzialac rozluźniajaco na kupki min sok jablko-winogrono, nektar śliwka, owoce: jablka, gruszki williamsa, brzoskwinie, morele, śliwki, jablka z bananmi i morelami (uwaga! sam banan tez moze wywolywac zaparcia)
bobovita czy Gerber maja tez deser jablko z jagoda.

Dziewczyny a mam do Was pytanie: czy Wam tez tak wypadają włosy? Bo u mnie lecą jakbym chemię niedawno dostała:szok: Normalnie garściami mozna wyciągać!! Trochę mnie to przeraża, a poza tym denerwuje maksymalnie, bo nie mogę chodzić z rozpuszczonymi włosami:-( A czesanie to juz wogóle maskara!

nimfii tak ja juz dawałam Zuzi soczek z jablek,jabłka deserek i narazie to nie pomogło ale jestem dobrej myśli ze jednak jej się to ureguluje. Dzisiaj podalam jej własnie tą herbatkę na lepsze trawienie i moze cos ją ruszy wreszcie. Dzięki za rady co ja bym zrobiłam bez ciotek z bb:-)
Odnośnie włosów to mnie też wypadają jak cholera i co najgorsze tak jak u pepsi są dosłownie wszędzie:baffled:

u mnie pewnie antybiotyki jeszcze dodatkowo robią swoje :-( Ja mam długie włosy i poprostu jest to horror dla mnie:wściekła/y:Jak sobie z tym poradzić? Kiedy to minie?

reklama
Mnie z miesiac temu lecialy garsciami wlosy :dry:
Teraz juz ich troszke mniej, ale nadal wypadaja.
Juz widac mi łysinke na skroniach :-:)zawstydzona/y: moja mama miala dokladnie tak samo (przez problemy z tarczyca i hormonami) tylko ze jej te wlosy na skroniach niemal wcale nie odrosly i przez lata nie mogla wlosow wiazac bo wtedy widac to najbardziej...

A teraz i ja jestem w kropce....
Bo musze wiazac wlosy bo inaczej leca i wszedzie ich pelno - najwiecej w rączkach Kuby :baffled: Z tym ze gdy mam je zwiazane to sie rzuca w oczy to jak ich jest malo. W rozpuszczonych tez nie lepiej :dry:

Do góry