Dziewczyny mam do was pytanie: moja mała ostatnio mocno pociera łapkami oczki, trochę mnie to martwi, bo na początku myślałam, że to może ze zmęczenia, ale ona robi tak podczas jedzenia czy to może być oznaka jakiejś alergii? np. na psa którego mamy w domu :-( dajcie znać, co o tym sądzicie?
reklama
margo, spokojnie, alergia na psa to raczej nie jest, bo by były jakieś inne objawy, nie tylko pocieranie oczu, a ma te oczka zaczerwienione albo łzawią jej? Lena pociera oczy jak jest zmęczona i chce spać, przy jedzeniu często zasypia.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
U nas juz jest taka pogoda wiekszosc czasu i malego ubieram body krotki rekaw na to bluzka z dl.rekawkiem bawelniana albo tylko body z dlugim rekawkiem i spodnie dresowe i do tego korteczka dresowa z kapturem i czapeczka cienka bawelniana i malemu nie jest ani za cieplo ani za zimno
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
To zalezy jak jest chlodny wiaterek to przykrywam go cienkim kocykiem ale my uzywamy juz od jakiegos czasu spacerowki na plasko to maly jest dodatkowo w pokrowcu z okryciem na nozki i on jest ocieplany polarkiem w srodku wiec kocyk juz zadko uzywamy ale czasem sie jeszcze przydaje bo u nas to wietrznie poradzi czasem byc mimo sloneczka
AnnaJ007
Fanka BB :)
no u nas dziś +15 i piękne słońce...juz spacerówki się nie mogę doczekać. Ja ubrałam: bodziak kr.rękaw+cienka bawełniana bluzka+spodenki na to kurtka z kapturkiem więc czapy już nie zakładałam, choć ucho miał na wierzchu później.Przykryłam nóżki cienkim kocykiem. A i opuściłam budkęod gondoli bo wiaterek był delikatny więc nie nawiało, niech mały łapie trochę słońca.
A teraz temat kremów z filtrem...co polecacie?
A teraz temat kremów z filtrem...co polecacie?
Margana
Fanka BB :)
Ja teraz zakładam Natalce body z długim rękawem i na to kombinezonik polarkowy, ale na weekend to właśnie nie wiem co zrobić. Zwłaszcza, ze jedziemy w trasę. W prawdzie nidługo, bo ok.2-2,5 godz., no ale to i tak trochę czasu w aucie.
Co do kremów z filtrem to też o tym ostatnio myślałam i nie wiem co wybrać.
Co do kremów z filtrem to też o tym ostatnio myślałam i nie wiem co wybrać.
reklama
przede wszystkim trzeba pamiętać, że muszą to być filtry mineralne i fotostabilne, no i oczywiście dla maluszków, większość filtrów jest od 6 miesiąca, ale można znaleźć dla młodszych dzieci
a pod spodenki wkładacie jakieś rajstopki?
a pod spodenki wkładacie jakieś rajstopki?