reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

U nas na początku też było różnie...ale teraz sobie Maluch radzi..zdarza się mu krztusić...ale generalnie jest super...Mateuszek przy cycu jest na 200% szczęśliwy i zrelaksowany :tak:Zawsze się uspakaja.

reklama
Katerinka to się nie ma z czego smiać:-D:-D:-D u mnie też wizualnie nie najlepiej, ale po wcześniejszej dwójce dzieci jakoś te cyce doszły do normy to myślę, że i teraz z czasem tak będzie, chociaż to już nie to ciało co w wieku dwudziestu paru lat:baffled:

Majuska nie narzekaj, na pewno spełniają swoje funkcje a i facetowi tez się podobają:-D
Ja, aż wstyd się przyznać, jeszcze nie pokazywałam moich po porodzie męzowi, bo przy nawale porobiły mi się straszne rozstępy, trochę już zbladły, ale mimo wszystko ładnie to nie wygląda. Wiem, że już piersi do siebie nie dojdą, ale trudno, dobrze, że z nich jakis pozytek jeszcze jest :-)

Angun ja też mam rozstępy, ale to z pierwszej ciąży, powiem Ci tyle, te rozstępy to tylko my widzimy, faceci ich nie widzą, no przynajmniej mój stary mnie zapewnia, że dla niego to żaden problem ;-) Podejrzewam, że dla większości innych chłopów też:-)

katerinka ja też się uśmiałam. Moja znajoma która wykarmiła jedną córę mówi że ma teraz tragiczny biust... matko zaczynam się tego bać...
Mój patrzy na moje cyce z "ochotą". nieraz wyciagam przy nic cysia jak mam karmić i widze że prawie sie slini. A jak już koncze karmić i widzi jak on to mówi "frupika" (wyciągnięta brodawkę) to już w ogóle mu ślina leci... sorrki za szczerość ale tak ma ten mój chlop...

Te nasze chłopy chyba naprawdę tych rozstępów nie widzą. Mnie na koniec ciąży zrobiły się rozstępy na pośladku (brzuch był jak balon, a rozstępy na 1 pośladku :baffled:), w każdym razie, nic nie mówiłam o tym mężowi i kiedyś on patrzy mówi i mi: "Skarbie, ale Ci się pościel odcisnęła na tyłeczku" - myślałam, że padnę ze śmiechu, ale nie wyprowadziłam go z błędu:-D

Te nasze chłopy chyba naprawdę tych rozstępów nie widzą. Mnie na koniec ciąży zrobiły się rozstępy na pośladku (brzuch był jak balon, a rozstępy na 1 pośladku :baffled:), w każdym razie, nic nie mówiłam o tym mężowi i kiedyś on patrzy mówi i mi: "Skarbie, ale Ci się pościel odcisnęła na tyłeczku" - myślałam, że padnę ze śmiechu, ale nie wyprowadziłam go z błędu:-D

he he dobre!!

reklama
katerinka dobre z murzynką i małym heheheh:-D:-D
onanana dobrze jak stary się ślini na frupiki ;-)
agutek no i dobrze że pomyślał że to wina pościeli a co...;-)

A co do rozstępów to ja mam po bokach na cycach tylko po nawale pomimo tych moich 21kg co miałam ale mojemu to nie przeszkadza a mi tym bardziej i tak cycochy zawsze w tym miejscu są schowane :happy:

Do góry