reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

ja tak samo, chodzę w staniku i wkładkach cały boży dzień, i nosiłam też w nocy,od kilku dni na noc zakładam dopasowany podkoszulek a pod to flanelową poskładaną pieluszkę bo juz mnie szlag trafiał od tych gniotących przez sen pasków i sprzączek, na noc kupię sobie jakiś taki bezszwowy

reklama
Katerinka jak Ci wyszło że masz 75 obwód pod biustem to bierz rozmiar 75, 80 będzie źle dopasowany;-), przy obwodzie 75 miska E będzie tego samego rozmiaru co przy 80 miska D ( tylko nie wiem czy Alles ma taki rozmiar 75 E ) ogólnie Alles to bardzo porządna bielizna

O rany dziewczyny, mnie aż tak nie zalewa, w nocy nie muszę nosić wkładek, ale prawda jest taka, że Mały je w nocy co 2,5-3 godz.więc nie zdążą mi się piersi mleczkiem przepełnić :-)

Angun: w nocy podczas karmienia z prawej idą strumyczki z lewej i odwrotnie :)
a na początku ciekło od leżenia na brzuchu

ja już praktycznie też nie używam wkładek, w nocy podobnie jka Angun karmię często, ale jak karmię , to z drugiej zawsze leci, ale już nie tak jak na początku:)

Ja wkładki niestety muszę nosić cały czas, do tej pory wypróbowałam TT i Babydream, ale jutro mąż wybiera się do lidla to chętnie spróbuję jeszcze lidlowych, a co...

Dziewczyny ja też karmię co 2-3h i taka produkcja pomimo tego jest że ho ho na pewno wykarmiłabym jeszcze jedno dzieciątko i jeszcze by zostało :-p Bez wkładek nie da rady...

Dziewczyny ja też karmię co 2-3h i taka produkcja pomimo tego jest że ho ho na pewno wykarmiłabym jeszcze jedno dzieciątko i jeszcze by zostało :-p Bez wkładek nie da rady...

Mam to samo...tragedia...ale przy starszym synu też miałam hiperlaktację....taka uroda:baffled:. A piersi ....szkoda gadać, z 80b skoczyłam na 80d:confused: i wyglądam jak murzynka po przejściach bez stanika.

reklama
agutek hehhe dobre rozbawiłaś mnie z ta murzynką ;-)
Czyli jak będę drugi raz miała bobasa to...to samo będzie oj nie chce myśleć co przeszliśmy od początku była masakra
Teraz jest lepiej ale nie też tak fajnie..szarpanina,czasem płacz,krztuszenie szczypanie wkładanie i wyciąganie wętyla jak gola pisała coś podobnego heheh

Do góry