reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Taaaa mój teraz wymyślił kolejnego stwora z Hero Factory
Mamoot Padlam -co za cena Powodzenia
Nie zamierzam kupować, tylko piszę, że by chciał.
Ale pewnie jakiś mały playmobil mu kupimy. Bo bardzo je lubi.
u nas chłopaki mają sprecyzowane życzenia do Mikołaja - lego batman i lego cars - i dostaną składkowe większe zestawy od strony Pawła rodzeństwa i rodziców a od nas jeszcze nie wiem- ale nie będę szaleć, może jakieś gry...bo ich pokój i tak wygląda jak sklep z zabawkami i księgarnia dziecięca i sklep plastyczny...wszystkiego mnóstwo...nintendo mamy i Karol bardzo lubi ale muszę mu ograniczać bo jak zacznie na tym grać w batmana to nie może o niczym innym myśleć, jak chodzi do szkoły to nie gra (zresztą nawet nie bardzo jest kiedy) tylko w weekendy trochę no i teraz jak chory więcej
Rusia a to jest od razu sens kupować skrzypce- masz pewność że jej to podejdzie? bo ja mam koleżanki co mają dzieci w szkole muzycznej i instrumenty się zmieniają i np taki flet- bagatela używany 1500 zł więc na początku trochę lekcji na wypożyczonym było żeby zobaczyć czy się sprawdzi...a w ogóle kiedy Twoja Dusia na to wszystko wyrabia czasowo? ile u was czasu się spędza w szkole? ty nie zapomnij że ona musi w tym wieku i trochę wolnego czasu na swobodną zabawe i pobycie z rodzinką mieć
Karol ma zajęcia dodatkowe 2-3 razy w tygodniu (bo jedne raz na 2 tyg) i nie wyobrażam sobie wciskać kolejnych bo i tak ledwo wyrabiamy na zakrętach choć te jedne będzie miał podzielone na 2 krótsze częsci i też logistycznie będzie trudniej, a do tego 2 razy w tyg ma szkołę do 16...
Rusia a to jest od razu sens kupować skrzypce- masz pewność że jej to podejdzie? bo ja mam koleżanki co mają dzieci w szkole muzycznej i instrumenty się zmieniają i np taki flet- bagatela używany 1500 zł więc na początku trochę lekcji na wypożyczonym było żeby zobaczyć czy się sprawdzi...a w ogóle kiedy Twoja Dusia na to wszystko wyrabia czasowo? ile u was czasu się spędza w szkole? ty nie zapomnij że ona musi w tym wieku i trochę wolnego czasu na swobodną zabawe i pobycie z rodzinką mieć
Karol ma zajęcia dodatkowe 2-3 razy w tygodniu (bo jedne raz na 2 tyg) i nie wyobrażam sobie wciskać kolejnych bo i tak ledwo wyrabiamy na zakrętach choć te jedne będzie miał podzielone na 2 krótsze częsci i też logistycznie będzie trudniej, a do tego 2 razy w tyg ma szkołę do 16...
czy któraś z was widziała na żywo jakąś grę z było sobie życie, np to GRA BYŁO SOBIE ŻYCIE film Magiczny Autobus 4DVD Wa (2779354855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub to GRA PLANSZOWA BYLO SOBIE ZYCIE EDUKACYJNA OD 7 LAT (2775843076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo nie wiem co wybrać...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Oooo i ja sprawdze
ok, jestem zdecydowana na 90%, poza tym własnie przegrzebuje neta planując prezenty genralnie...u nas część będzie szybciej bo teściowie na święta do Danii więc u nas przedświąeczne swięta pewnie już ok 10 grudnia będą...trzeba się streszczać
reklama
Skrzypce musimy kupic, bo nauczycielka jej ma moglaby udostepnic, ale sa za duze ..niestety, a koszt kupna uzywanych, to juz ok 400 zl. wiec az tak zle nie jest...Rusia a to jest od razu sens kupować skrzypce- masz pewność że jej to podejdzie? bo ja mam koleżanki co mają dzieci w szkole muzycznej i instrumenty się zmieniają i np taki flet- bagatela używany 1500 zł więc na początku trochę lekcji na wypożyczonym było żeby zobaczyć czy się sprawdzi...a w ogóle kiedy Twoja Dusia na to wszystko wyrabia czasowo? ile u was czasu się spędza w szkole? ty nie zapomnij że ona musi w tym wieku i trochę wolnego czasu na swobodną zabawe i pobycie z rodzinką mieć
co do czasu spedzanego z rodzina, to mamy go duzo.
Klaudia sama nas meczyla doslownie o te skrzypce i polska szkole w sobote(szkole naprawde namaiwlismy ja by darowala sobie, ze czesto rano w soboty gdzies wyjezdamy...ale uparla sie..Zaprowadzlismy ja tydz. temu na probna lekcje z nadzieja, ze moze sie zniechaci..ale nie mogla sie dkoczekac kolejnej soboty, bo pznala nowe fajne kolezanki..ta szkola jest od 9.15 do 13.30 z tym, ze to taka nauka, polaczona z zabawa..zajecia dodatkowe w trakcie tj. gry zbiorowe, itd..
Szkole Dusia ma od 9 -15.15 i w pon. zostje do 16.15 bo chciala chodzic na gry planszowe
we wtorek wraca o 15.15 na 18 ma 30 min lekcie gry na skrzypcach
sroda ma po szkole czyli do 16.15 - taki art club, tj dzieci robia rozne rzeczy z papieru,..tworza cos tam,.
czwartek po szkole czyli tez do 16.15 ma zumbe dance..bo tez chciala takie wyglupy to sa bardziej..zabawa
piatek w szkole jest do 15.15
sobota ta polska szkola od 9.15 do 13.30
czy to za duzo?
Podziel się: