reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

Kasia u nas tez gratow dostatek więc ja wyprzedaje to czym się nie bawi;) u nas nadal fascynacja hot wheels takimi co się w kule składają więc narazie się rozglądam;)

reklama
Gracus w tym roku dostanie chyba drewniany rowerek a Dusia neentendo XL..takie wszteonie moje dzieci maja pomysly...:-D

Mamoot Padlam -co za cena :-D Powodzenia :-D

Mlodej kupimy Nintendo... albo cos w tym stylu... zobaczymy jeszcze co bedzie ...i co nam poleca,jakie funkcje itd.

to Dusie i Ptysie odwiedzi ten sam Mikolaj...rodzice innych dzieci polecaja nam nintendoXL, bo 3D ponoc szybko meczy wzrok i ma mniejszy monitor - takze jest drozszy i drozsze sa gry

reklama
Właśnie ja już jakiś czas temu zaczęłam cichaczem upłynniać jakieś duperele, niektóre nawet ku uciesze sprzedałam na gumtree czy tablicy- większe, ale takie, które wiedziałam, że jakiegoś wielkiego sentymentu nie budzą, co prawda był lekki opór, ale jak powiedziałam, że kasa trafi do skarbonki, to opór znikł :-D no ale mimo wszystko ma mnóstwo rzeczy, którymi się bawi. A jak zapytam, co by chciała, to tylko ta Celestia w kółko, chyba się w końcu poddam i kupię.

Do góry