reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

reklama
Moje chłopaki bardzo lubią słuchać i czytania na żywo i bajek
A ja o prezentach. Wojtek dostało od nas na urodziny nowy, większy rower. Pierwsza wywrotka zaliczona. ;-)
Dostał tez książkę dla dzieci o odkryciach naukowych, rowerową grę planszową i pociąg do swojej kolejki. Jutro pewnie jeszcze coś od kolegów i koleżanek dostanie.

Klaudia dostala w PL tak(wszystko na zyczenie;): torebke, perfumy,opaske, lancuszek, spinki, zuzu pets, i kase..od nas gry na TV i w spadku moja gitare- z czego byla mega dumna i obiecala sie na niej uczyc( ja moja -jest piekna! dostalam od taty na 16 te ur)
a tu dostala: takie rozne dupsy do kreatywnego robienia cos..np. breansoletek, bizuterii, jeszcze nie wszystko otworzyla tyle tego dostala, a uwielbia takie kreatywne rozne rzeczy robic, malowac wycinac kolorowac i przymierzamy sie kupic jej biurko, bo Gracek na niskim jej krzeselku, stoliku przeszkadza jej...dostala buty, ciuchy, hulahop, dwie lalki z zestawem do malowania, zcesania, robienia fryzur, kase ..i chyba tyle

Gracek przy okazji tez zbieral..on uwielbia auta, samochody, ... po prostu widzi auto i "ako ako autko" z byskiem w oczach

No to ladne prezenty... Mloda ogolnie sostala sporo prezentow bo i sporo dzieci bylo...koniki,gry,torebke,piornik,rozne kredki,pisaki,zestawy do malowania,posciel,bon do kina,zestawy z playmobile,ciuchy,pieniadze... niektore tez nie mamy otwarte...tyle tego ze az pokoj peka w szwach :-D

Mamootku ciekawa ta kula...musze sie rozejzec :)

reklama
O, cena faktycznie niezła :szok:
Martuś kolejny rok z rzędu chce księżniczkę Celestię z My Little Pony, tylko jakoś mi się nie chce wydawać 80 zł na taki badziew. Lubi Lego Friends, ma jeden spory zestaw i dwa malutkie, i chciałaby któryś z tych dużych zestawów. A gratów w pokoju ma tyle, że szok, jak sobie pomyślę, że dojdą kolejne, to mi się gorzej robi.

Do góry