reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty...

reklama
Moje chłopaki bardzo lubią słuchać i czytania na żywo i bajek
A ja o prezentach. Wojtek dostało od nas na urodziny nowy, większy rower. Pierwsza wywrotka zaliczona. ;-)
Dostał tez książkę dla dzieci o odkryciach naukowych, rowerową grę planszową i pociąg do swojej kolejki. Jutro pewnie jeszcze coś od kolegów i koleżanek dostanie.

Klaudia dostala w PL tak(wszystko na zyczenie;): torebke, perfumy,opaske, lancuszek, spinki, zuzu pets, i kase..od nas gry na TV i w spadku moja gitare- z czego byla mega dumna i obiecala sie na niej uczyc( ja moja -jest piekna! dostalam od taty na 16 te ur)
a tu dostala: takie rozne dupsy do kreatywnego robienia cos..np. breansoletek, bizuterii, jeszcze nie wszystko otworzyla tyle tego dostala, a uwielbia takie kreatywne rozne rzeczy robic, malowac wycinac kolorowac i przymierzamy sie kupic jej biurko, bo Gracek na niskim jej krzeselku, stoliku przeszkadza jej...dostala buty, ciuchy, hulahop, dwie lalki z zestawem do malowania, zcesania, robienia fryzur, kase ..i chyba tyle

Gracek przy okazji tez zbieral..on uwielbia auta, samochody, ... po prostu widzi auto i "ako ako autko" z byskiem w oczach

No to ladne prezenty... Mloda ogolnie sostala sporo prezentow bo i sporo dzieci bylo...koniki,gry,torebke,piornik,rozne kredki,pisaki,zestawy do malowania,posciel,bon do kina,zestawy z playmobile,ciuchy,pieniadze... niektore tez nie mamy otwarte...tyle tego ze az pokoj peka w szwach :-D

Mamootku ciekawa ta kula...musze sie rozejzec :)

reklama
O, cena faktycznie niezła :szok:
Martuś kolejny rok z rzędu chce księżniczkę Celestię z My Little Pony, tylko jakoś mi się nie chce wydawać 80 zł na taki badziew. Lubi Lego Friends, ma jeden spory zestaw i dwa malutkie, i chciałaby któryś z tych dużych zestawów. A gratów w pokoju ma tyle, że szok, jak sobie pomyślę, że dojdą kolejne, to mi się gorzej robi.

Do góry