reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

Kasia pewnie wszystkie, tzn Miasteczko Mamoko - to jest taka podstawowa, jakby czasy współczesne, Dawno temu ...- to rycerze, smoki, zamki... a Mamoko 3000 to przyszłość- roboty ufoludki itp - także zależnie od zainteresowań czy np ma fazkę na rycerzy czy na roboty:) a jak nie to zacząć od pierwszej - u mnie chlopaki przeżywają jeszcze że się postacie powtarzają - a ten tu był taki a ten nazywał sie tak - i porównują, poza tym bawimy sie ostatnio w rysowanie - ja rysuję element jakiś a oni muszą odnaleźć gdzie on jest na stronie a potem zamiana - i tu przynajmniej KArol coś chce rysować bo normalnie ciężko go zachęcić do tego
a jesli chcesz przy okazji edukacyjnie to może mam oko na litery/cyfry - bo ja zamówialm na mikołajki, już przyszły, i trzeba albo znaleźć wszystko czego jest dana ilość na stronie albo wszystko na daną literę - także tu dla 6 latków jak najbardziej fajnie bo sobie głoskuje przy okazji...

reklama
Widziałam to nowe Mamoko i tez sie na nie czaję.
Kasiu, te książeczki nadają się juz dla 3 latków. Ale jak kupilismy pierwszą część, to jak dzieci poszły spać spędzilismy z Marcinem wieczór oglądając ja i wyszukując losy poszczgólnych bohaterów. To wciąga w każdym wieku ;-)

z ksiazek my ostatnio przerabialismy Romeo i Julie- wersja dla dzieci - a i tak nie obylo sie bez lez...:eek:

dzis przyszly skrzypce. Dusia jest teraz z tatem na zakupach, ale bedzie zaskoczona i szczesliwa- nie mogla sie doczekac.

Dzięki dziewczyny. Kupiłam miasto i dawno temu; mamoko 3000 nie było ani liczb i liter. Ale jak książeczki się sprawdzą, to kupię pod choinkę :-)
Mi się podobają:tak:

dziewczyny jak nie ma w sklepie to można sobie wszystko na stronie empiku do najbliższeego salonu zamówić - ja zawsze tak robię i jeszcze zawsze 5 % taniej jest:)

Tak, tak ,korzystam, tylko chciałam wziąć do ręki, powąchać ;-) i zobaczyć jak to wygląda. Jak formuła się sprawdzi, to kolejne zamówię przez Internet

Co kupujecie dzieciom na zajaca? :-) Mloda ma tyle pomyslow i zyczen ,ze nie wiem od czego zaczac :-D Chcialam rower jej kupic ale w sumie na rower to ma swoja kase :-) wiec jakas zabawka bedzie ...Slodycze wyobrazcie sobie mloda ma jeszcze w szafce ze swiat Bozego Narodzenia ;-)

U nas nie do końca jest taka tradycja kupowania na zająca;) ale pewnie kupimy coś na rower z dodatków tzn taki plecak z rurkami do picia podczas jazdy ;)

reklama
Do góry