Kasia pewnie wszystkie, tzn Miasteczko Mamoko - to jest taka podstawowa, jakby czasy współczesne, Dawno temu ...- to rycerze, smoki, zamki... a Mamoko 3000 to przyszłość- roboty ufoludki itp - także zależnie od zainteresowań czy np ma fazkę na rycerzy czy na roboty a jak nie to zacząć od pierwszej - u mnie chlopaki przeżywają jeszcze że się postacie powtarzają - a ten tu był taki a ten nazywał sie tak - i porównują, poza tym bawimy sie ostatnio w rysowanie - ja rysuję element jakiś a oni muszą odnaleźć gdzie on jest na stronie a potem zamiana - i tu przynajmniej KArol coś chce rysować bo normalnie ciężko go zachęcić do tego
a jesli chcesz przy okazji edukacyjnie to może mam oko na litery/cyfry - bo ja zamówialm na mikołajki, już przyszły, i trzeba albo znaleźć wszystko czego jest dana ilość na stronie albo wszystko na daną literę - także tu dla 6 latków jak najbardziej fajnie bo sobie głoskuje przy okazji...
a jesli chcesz przy okazji edukacyjnie to może mam oko na litery/cyfry - bo ja zamówialm na mikołajki, już przyszły, i trzeba albo znaleźć wszystko czego jest dana ilość na stronie albo wszystko na daną literę - także tu dla 6 latków jak najbardziej fajnie bo sobie głoskuje przy okazji...