reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

U nas chłopcy grają sporadycznie, może raz na tydzień, raz na dwa tygodnie. Choć gdyby im pozwolić to by grali codziennie...

reklama
u nas jakoś ostatnio zmalało zainteresowanie, nawet się nie upominają, wolą się bawić
ale wiem Sylwia o czym mówisz bo też mieliśmy takie okresy że wolno im było tylko w weekend a codziennie jęczeli
założenie u nas też że tylko w weekend ale jak się coś dzieje to nawet w weekend nie grają, na kompie w ogóle bardzo rzadko - głównie w minecrafta, na tabletach w angry birds i minecraft ale na tych ostatnich to najczęściej jak gdzies dalej jedziemy t w aucie - np jak nad morze ostatnio czy do gdańska do lekarza...
za to jak się dorwą do telewizora to na you tube wyszukuja filmiki nagrywane z minecraft albo angry birds jak ktoś gra - nie lubię tego strasznie bo to dla mnie bez sensu - wole jak zwykłą bajkę oglądają...

Wojtek dziś do mnie smętnie powiedział: mamo, chciałbym mieć tablet :-D
To wspomnienie tabletów Karola i Bartka :-) Powiedziałam mu: kiedyś będziesz miał.

U nas już było hasło, że chce tablet - grał u znajomych. Oj widziałam, że strasznie go to wciąga. No cóż, my mieliśmy zbieranie jajek a nasze dzieci grają na tabletach. Taka już kolej rzeczy;-)

no taka kolej - oni mają angry birdsy i minecraft :) no i tematyka między kolegami - bawią się właśnie w bohaterów gier, moi ciągle coś budują jak w minecrafcie (z wszystkiego co im w domu wpadnie w rękę- nie wspomnę jak dom potem wygląda ;)) i jak Karola pytam w co się bawią w szkole to też tematy podobne...moim przeszła fascynacja, po wakacjach był spokój, o tablety się nie upominali o wii już całkiem zapomnieli, do wczoraj kiedy mój mąż "wspaniałomyslnie" wgrał nowe angry birds star wars II - znów się zacznie licytacja czy wolno i ile czasu:) ale powiem wam że jak bym mogła cofnąć czas to bym chyba mojej mamie nie pozwoliła kupić im tableta :) no ale teraz po ptokach

reklama
Do góry