reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prezenty...

reklama
Kasiu a ile lat ma Madzia? Możesz jej kupić też przecież książeczkę, są teraz takie z magnesami książki typu : poznaję literki albo dopasowanie ubrań itp W książce są obrazki z postaciami np i w pudełku są magnesiki i można sobie tymi magnesami ubierać te postacie z książek. Fajna zabawa:-)

O, to muszę poszukać, nie widziałam takich książeczek, dzięki za podpowiedź Aniu. Madzia w sierpniu skończyła dwa latka, myślę, że to może ją zainteresować- ona to z takich spokojnych i cierpliwych dzieci, bo mój szaleniec to pięć minut na tyłku nie usiedzi, więc pewnie nawet porządnie by nie spojrzała :-)

to ja sie pochwale co dostałam na urodzinki:-)

od córeczki piekne laureczki:tak:(beda fotki)
od mezusia zegarek, torebkę i zestaw do kąpieli
od siostry i jej chłopaka piekne perfumy jennifer lopez live, balsam i zel pod prysznic( z tej samej serii) oraz butelke dobrego wina,kartke ur z zyczeniami
od znajomych sliczniusi kremowy szlafrok, ciast-tiramisu,skórzany pasek i nabłyszczacz do włosow z sylikonem

wiec prezenty strzelone w 10-tke:tak::tak::tak::tak:

Fajne prezenty Dorcia...koniecznie wklejaj foty szczegolnie tej torebki i paska-bo mam zboczenie na takie rzyczy:-D i ten zegarek pokaz:-)

beda beda foty. Myslałam,z ę juz dzis bede miała net u siebie,...ale to byłoby zbyt proste:wściekła/y:..gosc, który ma nam załozyc go robi kompa u kogos innego..wiec jutro jedzemy po 17..no i zobaczymy czy u nas to rozwiazanie bedzie działało..inaczej trzeba bedzie czekac 2 tyg:no:................jestem jednak dobrej mysli:-p

do nas dzisiaj przyszła pierwsza paczka prezentów świątecznych, tarcza disneya z piłeczkami, i wodny świat kubusia puchatka, Otylka wciąż od kilku miesięcy nie chce siedzieć w wannie, mam nadzieje, że jak przyssam do wanny tą zabawkę, to sprawa się zmieni, chociaż może tylko się łudzę:-D

do nas tez trzy godziny temu przyszla paczka z ta kuchnia co zamowilam...dla bratanicy...Dla Noemi jeszcze nie mam pomyslu....stoliczek i krzeselka kupimy jej w ramach prezentu mikolajowego...tylko jak ja jej w buty to upcham :szok::-D

reklama
właśnie ja wczoraj upatrzyłam prezent Mikolkołajkowy dla małża jako że jest fascynatem programu Top Gear na TVN Turbo to kupuje mu ksiązke Clarksona i film sa takie zestawy w Empiku tylko chyba tez nie upcham do buciorów chyba ze jakie gumofilce mi wystawi:-D
a Wojtkowi to
myToys.de - Hpfpferd Rody, 75cm

tylko ze z polskiego sklepu bo uwielbia podskakiwac - no i tez tego nijak nie wsadze w butki:szok:

Do góry