reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Kasiu a ile lat ma Madzia? Możesz jej kupić też przecież książeczkę, są teraz takie z magnesami książki typu : poznaję literki albo dopasowanie ubrań itp W książce są obrazki z postaciami np i w pudełku są magnesiki i można sobie tymi magnesami ubierać te postacie z książek. Fajna zabawa:-)
O, to muszę poszukać, nie widziałam takich książeczek, dzięki za podpowiedź Aniu. Madzia w sierpniu skończyła dwa latka, myślę, że to może ją zainteresować- ona to z takich spokojnych i cierpliwych dzieci, bo mój szaleniec to pięć minut na tyłku nie usiedzi, więc pewnie nawet porządnie by nie spojrzała :-)
to ja sie pochwale co dostałam na urodzinki:-)
od córeczki piekne laureczki(beda fotki)
od mezusia zegarek, torebkę i zestaw do kąpieli
od siostry i jej chłopaka piekne perfumy jennifer lopez live, balsam i zel pod prysznic( z tej samej serii) oraz butelke dobrego wina,kartke ur z zyczeniami
od znajomych sliczniusi kremowy szlafrok, ciast-tiramisu,skórzany pasek i nabłyszczacz do włosow z sylikonem
wiec prezenty strzelone w 10-tke
od córeczki piekne laureczki(beda fotki)
od mezusia zegarek, torebkę i zestaw do kąpieli
od siostry i jej chłopaka piekne perfumy jennifer lopez live, balsam i zel pod prysznic( z tej samej serii) oraz butelke dobrego wina,kartke ur z zyczeniami
od znajomych sliczniusi kremowy szlafrok, ciast-tiramisu,skórzany pasek i nabłyszczacz do włosow z sylikonem
wiec prezenty strzelone w 10-tke
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fajne prezenty Dorcia...koniecznie wklejaj foty szczegolnie tej torebki i paska-bo mam zboczenie na takie rzyczy i ten zegarek pokaz:-)
beda beda foty. Myslałam,z ę juz dzis bede miała net u siebie,...ale to byłoby zbyt proste..gosc, który ma nam załozyc go robi kompa u kogos innego..wiec jutro jedzemy po 17..no i zobaczymy czy u nas to rozwiazanie bedzie działało..inaczej trzeba bedzie czekac 2 tyg................jestem jednak dobrej mysli
ell
do nas dzisiaj przyszła pierwsza paczka prezentów świątecznych, tarcza disneya z piłeczkami, i wodny świat kubusia puchatka, Otylka wciąż od kilku miesięcy nie chce siedzieć w wannie, mam nadzieje, że jak przyssam do wanny tą zabawkę, to sprawa się zmieni, chociaż może tylko się łudzę
patrycja24berlin
do nas tez trzy godziny temu przyszla paczka z ta kuchnia co zamowilam...dla bratanicy...Dla Noemi jeszcze nie mam pomyslu....stoliczek i krzeselka kupimy jej w ramach prezentu mikolajowego...tylko jak ja jej w buty to upcham
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
właśnie ja wczoraj upatrzyłam prezent Mikolkołajkowy dla małża jako że jest fascynatem programu Top Gear na TVN Turbo to kupuje mu ksiązke Clarksona i film sa takie zestawy w Empiku tylko chyba tez nie upcham do buciorów chyba ze jakie gumofilce mi wystawi
a Wojtkowi to
myToys.de - Hpfpferd Rody, 75cm
tylko ze z polskiego sklepu bo uwielbia podskakiwac - no i tez tego nijak nie wsadze w butki
a Wojtkowi to
myToys.de - Hpfpferd Rody, 75cm
tylko ze z polskiego sklepu bo uwielbia podskakiwac - no i tez tego nijak nie wsadze w butki
Podziel się: