my dla małej wybralismy juz prezent..nawet mielismy juz kupowac, by miec z głowy, ale stwerdzilismy,z ę moze jeszcze popatrzymy za inna..no i przychodzimy i mówimy..a nam tu wyskakuja, ze to ich pomysł..no wiec na penwo mała od kogos dostanie wielką lalę..prawie jej wzrostu, z włoskami, przyrzadami do czesania, ..bo ona za kazdym razem w skleipei to wyciaga rece i az piszczy z rdosci..bo mysli, ze to"dzieci",,
reklama
a wiem juz ze z PL- od moich rodziców i z moimi rodzicamijedzie 5 ksiazeczek dla małej i dwie pary kozaczków(moja mama lubi przesadzac..z tych - była okazja, zawsze sie przyda
aa..ja pamietam jak tez dostawialismy od taty i od mamy z pracy paczki ze słodyczami..czyli 4 wielkie torby..potem jeszcze mama dostawała dwie, bo cos tam sie udzielała..wiec łącznie 6 wielkich paczek/worków..Dzieci lubiły do nas przychodzic..bo my tego przejesc nie mogłysmy..No i zawsze jak byly organizowane..a prawie co roku były- mikolajki z mamy pracy, to tez symboliczny woreczek słodyczy dostawałysmy..Przebieraysmy sie wówczas..ja za królewne zazwyczaj..a Justka Krakowiankę..(słuzba nie druzba..cesto zabieralismy ze soba kuzynostwo..fajne czasy..Uwielbiałam wierzyc w to ze sw. Mikołaj daje prezenty - jest..i dłuugo odrzucałam mysli, ze to chyba rodziców sprawki
aa..ja pamietam jak tez dostawialismy od taty i od mamy z pracy paczki ze słodyczami..czyli 4 wielkie torby..potem jeszcze mama dostawała dwie, bo cos tam sie udzielała..wiec łącznie 6 wielkich paczek/worków..Dzieci lubiły do nas przychodzic..bo my tego przejesc nie mogłysmy..No i zawsze jak byly organizowane..a prawie co roku były- mikolajki z mamy pracy, to tez symboliczny woreczek słodyczy dostawałysmy..Przebieraysmy sie wówczas..ja za królewne zazwyczaj..a Justka Krakowiankę..(słuzba nie druzba..cesto zabieralismy ze soba kuzynostwo..fajne czasy..Uwielbiałam wierzyc w to ze sw. Mikołaj daje prezenty - jest..i dłuugo odrzucałam mysli, ze to chyba rodziców sprawki
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamootku ja moge zjesc
patrycja24berlin
Hahahah-juz to widze a potem bedziemy sie kulac
Mamoot i tak będze sie kulać
Ja tez paczki pamiętam - u nas fajne były zwłaszcza od taty...u mnie w pracy nie ma
Ja na razie mam na Mikołaja drewniany pociąg i drewniane puzzle i pewnie coś tam jeszcze dojdzie - jakaś książeczka, może coś słodkiego, a i magnesy na lodówkę fajne mam - takie dla dzieci - dawno kupione ale czekały na okazje - Karol bardzo lubi bawić się magnesami na lodówce - przekłada, układa, ostatnio często przy jedzeniu które idzie nam kiepsko...
Ja tez paczki pamiętam - u nas fajne były zwłaszcza od taty...u mnie w pracy nie ma
Ja na razie mam na Mikołaja drewniany pociąg i drewniane puzzle i pewnie coś tam jeszcze dojdzie - jakaś książeczka, może coś słodkiego, a i magnesy na lodówkę fajne mam - takie dla dzieci - dawno kupione ale czekały na okazje - Karol bardzo lubi bawić się magnesami na lodówce - przekłada, układa, ostatnio często przy jedzeniu które idzie nam kiepsko...
a ja w tym roku mam wszystko na opak , jako że nasz samochód już padł na dobre, nowy kupimy pewnie na wiosnę, to na święta przyjdzie nam jechać pociągiem, Iza więc dostanie duży prezent szybciej, a pod choinkę coś małego.
i właśnie dziś w końcu zamówiłam jej wózek dla lalek w stokrotki
WÓZEK KOMBINOWANY DLA LALEK - 3 KOLORY - ŚLICZNY (268992254) - Aukcje internetowe Allegro
i takie klocki
ZABAWKA KLOCKI - 8 ELEMENTÓW (266738658) - Aukcje internetowe Allegro
i właśnie dziś w końcu zamówiłam jej wózek dla lalek w stokrotki
WÓZEK KOMBINOWANY DLA LALEK - 3 KOLORY - ŚLICZNY (268992254) - Aukcje internetowe Allegro
i takie klocki
ZABAWKA KLOCKI - 8 ELEMENTÓW (266738658) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
patrycja24berlin
No to bedzie miala Izunia radoche...Super..klocki tez bardzo fajne...proste i edukacyjne...
Irmaa przykro mi z powodu samochodu...
Irmaa przykro mi z powodu samochodu...
Podziel się: